Nedostupné okná, skleníky, zimné záhrady ošetrite nano impregnáciou, ušetríte si čas s údržbou. Práce vo výškách Bratislava

1909 0
Výškové práce Bratislava

Rada by som sa v krátkosti zmienila o dobrej skúsenosti s upratovacou firmou A SERVIS LIPKA s. r. o., výškové práce Bratislava, ktorá vo firme kde pracujem, každý rok umýva okná a čistí koberce. Minulý rok sme si doma kúpili celo presklenú zimnú záhradu a vznikol nám problém ako umyť a vyčistiť sklá na jej vrchnej časti. Spomenula som si na firmu z práce a hneď som sa s firmou A SERVIS LIPKA skontaktovala, aby som zistila, či sú schopní umyť sklá aj na ťažko prístupných miestach, ako je strecha zimnej záhrady.

Čistenie fásád, umývanie okien, výškové práce Bratislava

Nebol to pre nich žiadny problém a po dohovore k nám prišli na dohodnutý termín. Mali zaistenú vysokozdvižnú plošinu, z ktorej mali prácu hotovú počas dopoludnia. Na strop zimnej záhrady, sme si nechali aplikovať impregnáciu na sklá, ktorá predĺži čistotu skiel minimálne o rok. Navyše sa na sklách nedrží voda, tá stečie po skle a sklo je hneď suché. Neusadzuje sa vodný kameň a nečistoty. Je to vynikajúca vec táto impregnácia GLP. Má aj výhodu, že sa skla nezahmlievajú a ani nie sú viditeľné odtlačky od prstov.

Môj manžel hneď využil…

Výškové čistenie okien

Môj manžel hneď využil pracovníkmi A SERVISU a ich impregnáciu GLP si nechal odborne naniesť na čelné sklo u nášho auta. Druhý deň manžel prišiel z práce a vychvaľoval si túto impregnáciu, že išiel z Košíc, kde silno pršalo a on nemusel ani púšťať stierače, že je to úplná bomba ako voda sama zíde zo skla len s pomocou prúdenia vzduchu. Firmu A SERVIS teraz všade odporúča a podľa toho čo som počula, tak už viac jeho kolegov z práce majú od A SERVISU impregnáciu na čelných sklách áut.

Je to fajn naraziť na takých šikovných pracantov a hlavne sú veľmi ochotní. Nehundrú a prácu robia rýchlo a poctivo. U nás v práci si ich všetci chvália. Dnes nájsť poctivú firmu s dobrými pracovníkmi je hotový kumšt a preto ju všetkým známym odporúčam. Prajem firme A SERVIS LIPKA veľa šťastia v podnikaní a ďalších spokojných zákazníkov. Všetkým vrelo odporúčam impregnácia nano náter – GLP/Bratislava.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *