Okná už neumývam, firma nám aplikovala nano impregnačný náter

2034 0
výškové práce Žilina

Umývanie okien je pre mňa naozaj horor. Mám kaviareň, ktorú je neustále potrebné udržiavať reprezentatívnu a vzhľadovo peknú. Navonok musí také miesto vždy pôsobiť čisto a slušne. Každý týždeň umývam okná, pretože, ako je to v mestách známe, prach je veľmi rýchlo všade, aj na oknách. Predtým, ako som okná umýval sám, som si na túto prácu zohnal firmu, ktorá na to má potrebné prostriedky a pomôcky. Avšak tu vznikol môj problém, nechcelo sa mi platiť tak veľa peňazí za to, že mi niekto umyje okná, a tak som zase začal okná umývať sám. Výškové práce Žilina.

prosefionálne umývanie okien Rozhodol som sa ale, že už to tak ďalej nepôjde. Premýšľal som nad tým, či existuje niečo podobné, čím mi vždy namažú čelné okno na aute v umývačke, pretože potom sa kvapky vody odkotúľajú a nie je ich potrebné stierať stieračmi. Hlavne, ak je okno špinavé, tak sa takýmto spôsobom pekne umyje. Napočudovanie niečo také existuje a som za to nesmierne rád.

Na túto firmu som narazil náhodou…

Volá sa to GLP impregnácia a ponúka ju firma A SERVIS LIPKA, s. r. o. výškové práce Žilina. Na túto firmu som narazil náhodou pri vyhľadávaní čistenia kobercov, ktoré som od nich objednával. Rozprávali sme sa aj o tom, či nevedia o niečom takom, keď zaisťujú i umývanie okien a áno, zaisťovali. nanoimpregnace oken

Klasicky prišli ku mne dvaja pracovníci, ktorí sa ihneď pustili do umývania okien a aplikovania GLP impregnácie. Je nutné povedať, že táto firma je spoľahlivo rýchla vo svojej práci a nič nenechávajú na neskoršiu dobu. Sú veľmi technologicky vyspelí a používajú tie najnovšie prostriedky.

Zo spolupráce s A SERVIS LIPKA, s. r. o. mám veľmi dobrý pocit, preto doporučujem túto firmu všetkým, ktorí zháňajú spoľahlivých pracovníkov a spoľahlivú firmu, ktorá zaručuje najvyššiu bezpečnosť pri práci. Popravde, s upratovacími firmami som nemal veľmi dobré skúsenosti. Už keď som kedysi pracoval v kancelárii, nesprávali sa zamestnanci iných firiem veľmi prívetivo, a tak som bol k objednávaniu týchto služieb skeptický. Avšak A SERVIS LIPKA, s. r. o. a ich zamestnanci ma presvedčili o opaku. Takže ak aj vy chcete spoľahlivosť, tak sa obráťte na túto firmu, neoľutujete.Výškové práce Žilina.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *