Šesť rokov neumývať okná sa oplatí, Nano impregnácia práce vo výškách Bratislava

1528 0
Čistenie vo výškách Bratislava

Bratislavský výškový servis, čistenie, umývanie okienV administratívnej budove vydávame neskutočné náklady za umývanie okien, pretože tu potrebujeme vykonávať aj iné upratovanie, tak taký náklad za okná je naozaj vysoký. Potrebovali sme to zmeniť. Spolupracovali sme ešte pred nedávnom s firmou, ktorá nám ale posielala svojich pracovníkov v iné termíny, čo bol problém, pretože sme potrebovali celú budovu vždy zabezpečiť, aby zákazníci a zamestnanci chodili opatrne okolo vysokozdvižných plošín a nedošlo k zraneniu. Naozaj ma rozčuľovalo to, ako im to vždy dlho trvá a hlavne že nedodržiavajú termíny, to som ešte nevidel. Spoluprácu s firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Bratislava, sme začali tak, že vedľa na budove zabezpečovali GLP impregnáciu. To nás zaujalo, tak som si k nim zašiel pre kontakt.

GLP impregnácia je pre nás na prvom mieste…

GLP impregnácia je pre nás na prvom mieste, ale určite chceme vymeniť aj upratovaciu firmu do vonkajších priestorov budovy. Dohodol som si telefonicky stretnutie, aby som im ukázal plániky budovy a rozlohu a všetko mi podrobne skalkulovali. Už len komunikácia bola iná a na úrovni, oproti predchádzajúcej firme. Kalkulácia bola však viac než priaznivá, pretože sa cenovo líšila od konkurencie, ktorá nám zaisťovala upratovacie práce teraz. Prvotné ale bolo zabezpečiť GLP impregnáciu. Každý mesiac sme nechávali umývať okná a bolo to veľmi drahé. Technici v daný deň prišli, Rozostaval si vysokozdvižné plošiny a začali pracovať. Impregnáciu som predtým videl na čelných oknách áut, vraj to funguje rovnako, čo sa mi následne pri daždi potvrdilo. Výškové práce Bratislava. Práce na výškových budovách Bratislava

GLP impregnácia naozaj šetrí náklady, je to veľký cenový rozdiel, keď si to spočítam, že bude 6 rokov okná chrániť pred nečistotami. Impregnácia má tiež veľkú výhodu pre také budovy, ako máme my našu administratívnu budovu. Pretože sa skladá zo sklenených fasád a umývať všetky sklenené plochy je veľmi náročné. Odporúčam vám firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., určite totiž budete veľmi spokojní, a to nielen s ich cenami, ale hlavne prístupom a ústretovosťou, ktorá mnohým iným ľuďom chýba.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *