Šetrné čistenie podláh iba zásaditou chémiou. Voskovanie linolea Nitra

2258 0
Čistenie podláh Nitra

A SERVIS LIPKA, s. r. o., čistenie podláh Nitra, používa zásadité chémie na odstránenie nečistôt z podláh. Strojovú metódou, ktorú používame, vám zaručíme veľmi kvalitné a dezinfekčné vyčistenie podláh. Pri strojovej metóde využívame tiež kotúčový stroj GHIBLI, ktorý má váhu 40 kg a tak sa svojím prítlakom odstráni nečistoty aj zo štruktúr a škár podlahy. Ak je potrebné vynaložiť väčšiu silu na nečistoty v štruktúre podlahy a je váha malá a nedarí sa nám nečistoty odstrániť tak, ako by sme si predstavovali, tak na kotúčový stroj možno prirobiť ešte závažia 10 – 15 kg.

Strojné čistenie podláh - Priemyselné podlahy

Vždy, keď začíname čistiť podlahu, začíname od tej najslabšej chémie. Netreba hneď používať agresívnejší variant, pretože nečistoty nemusí byť také silné a pustí aj pod slabším druhom chémie. Ak nastane, že je znečistenie odolné, tak pridávame silnejší variant chémie. Chémiu nechávame niekoľko minút pôsobiť, aby nečistoty rozpustila. Nasledovne ju rozkefujeme kotúčovým strojom, na ktorý môžeme nasadiť dva rôzne kefy – držiak padov a silónový kefu.

Všetko odsajeme vysoko výkonným vysávačom…

Priemyselné čistenie podláh

Všetko odsajeme vysoko výkonným vysávačom AS59, ktorý pohltí všetky nečistoty a vlhkosť a aby sme chémiu zneutralizovali, tak podlahu umyjeme čistou vodou bez saponátov a iných chémií. Umývanie výkladov, prevádzame vodou so saponátom, ktorú následne zotrieme kvalitné gumovou stierkou. Výklady je potrebné nechať po umývaní preschnúť a následne ich rozleštíme 100 % bavlnenou plienkou a to bez použitia leštidiel. Leštidla nepoužívame z toho dôvodu, že okná a sklenené plochy rýchlejšie nadväzujú prach a mestské spády, tak je vidieť ťahy a kruhy po leštenie.

Priemyselné čistenie - Upratovanie bytov a spoločných priestorov

Týmto trikom bez leštidiel zaručíme, že výklady zostanú dlho lesklé a čisté. Ak je potrebné odstrániť zatvrdnuté nečistoty, ktoré sa veľmi často na oknách objavujú. Tak použijeme kvalitné korundové žiletky. Pre prácu s korundovými žiletkami sme preškolení, takže nemusíte mať obavy z poškriabania výkladov. Do zatvrdnutých nečistôt radíme – polepy, bannery, reklama, informačné polepy, ale aj tmely či silikóny, ktoré boli spôsobené pri stavebných činnostiach.

A SERVIS LIPKA s. r. o. vám ponúka upratovacie služby už od roku 1999 – denné a pravidelné upratovania domácností a prevádzok. Strojové čistenie kobercov za použitia kvalitnej chémie BOSCH RTS, voskovanie, impregnáciu podláh priemyselným polymérom PKD. Renovácie a kryštalizácia podláh, odstránenie grafitov, aplikácia antigrafiti ochrany, nano impregnácia GLP hydrofóbna nanotechnológie. Ktorú nanášame na vonkajšiu stranu okien, kde sa o čistenie stará dážď a vietor a ktorá 6 rokov udržuje vaše okná čisté a lesklé.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *