Šetrné a citlivé čistenie podláh a priemyselných podláh zásaditou chémiou. Voskovanie linolea Trenčín

1549 0
Čistenie podláh Trenčín

Dôležité pri strojovom čistení podláh v Trenčíne je používať chémiu, ktorá je šetrná k podlahe. Pre generálne a hĺbkové strojové čistenie podláh používame vždy zásaditú chémiu. Kyslú chémiu, ktorá je veľmi agresívna a mohla by poškodiť citlivé podlahy, používame iba na upratovanie po stavebnej činnosti a rekonštrukcii. Naša firma vykonáva čistenie podláh modernou technológiou, ktorá je osvedčená pre veľmi efektívne vyčistenie s použitím kvalitnej a účinnej chémie Boesch.

Najlepšie spôsoby na dosiahnutie trblietavého lesku podlahy

Pre strojové čistenie podláh používame dva nástavce (držiak padov, slonovej kefa). Existuje aj tretí nástavec, ktorý možno využiť. Ide o tvrdý drôtený kotúč Tinex. Upratovacia firma A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie podláh Trenčín, zaisťuje i denné a pravidelné upratovania v domácnostiach a vo firmách v Bratislave. Svojim zákazníkom poskytujeme tiež strojové čistenie a tepovanie kobercov a čalúnenia. Naša firma svojim zákazníkom ponúka aj rad iných služieb ako je denné a pravidelné upratovanie domácností, kancelárií, rezidencií či firiem.

Upratovanie po stavebných činnostiach…

Hĺbkové čistenie znečistených podláh

Upratovanie po stavebných činnostiach a rekonštrukciách objektov, strojové hĺbkové čistenie, impregnáciu, kryštalizáciu, voskovanie dlažby, linolea, marmolea, liate podlahy, priemyselných podláh väčších rozmerov v halách a skladoch, plávajúce podlahy, kamenné i prírodné podlahy, pieskovcové a mramorové podlahy. Vykonávame tiež umývanie, čistenie, leštenie, impregnáciu okien, ďalej na okná nanášame nano impregnáciu tzv. nešpinavou úpravou, ktorá je obzvlášť vhodná pre okná vo výškach a na neprístupných miestach, ako sú strešné okná, zimné záhrady, skleníky, svetlíky, presklené fasády, sklenené stropy, strechy a striešky. Po dohode čistíme rolety, lamely a markízy.

Ošetrujeme betónové podlahy a vonkajšie povrchy

Odstraňujeme nedovolené výlepy, reklamné polepy, krycej fólie, celopolepmi výkladov a z presklených plôch. Špecializujeme sa aj na čistenie fasád od plesní, machov, sporov zo zateplených fasád domov, progresívnou technológiou LSG. Kedy po kvalitnej vyčistení a dezinfekcii fasády aj vo výške aplikujeme inteligentné protiplesňové nátery LSG. Čím dosiahneme toho, že zamedzíme tvoriacej sa vlhkosti, ktorá spôsobuje rast a tvorbu zelených lúhom a zamedzíme a odstránime súčasné mikrobiálne napadnutia. Náter funguje na princípe zmeny iónovej rovnováhy v bunkovej stene mikroorganizmu. Čistenie podláh Trenčín.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *