Úplne dokonale žiarivé koberce, aj to sa podarí. Čistenie, tepovanie Prešov

1728 0
Naozaj čistý koberec? Poradíme vám, ako na to!

Naše koberce dostávajú naozaj zabrať. Sme celkom veľká rodina – 2 dospelí, 4 deti, 2 psi. V spálni a detských izbách máme koberce s dlhým vlasom. Bohužiaľ, už dlhšiu dobu sa mi koberce nepáčia, stratili svoj lesk a pôvab a na niektorých miestach sú preležané. To viete, malé deti a psy urobia svoje.
Škvrny na koberci - Ako vyčistiťPred pár rokmi som sa rozhodla s týmto problémom zatočiť. Popravde, veľmi som to neriešila. Na internete som našla nejaké firmy, letmo som ich prečítala a vyberala hlavne podľa ceny. S firmou sme sa dohodli na termíne. Pracovníci prišli a pustili sa do práce. Čistili koberce tzv. Extraktorom. Prácu zvládli pomerne rýchlo a koberce vyzerali krásne.

Po pár hodinách, keď koberce preschli, sa bohužiaľ na niekoľkých miestach objavili škvrny. Volala som do firmy, ale tam mi oznámili, že je to bežné. Ak sú koberce staršie, môže sa to stávať. Bola som sklamaná a rozhodla sa o čistení kobercov dozvedieť trochu viac.
 

Dozvedela som sa…

 

Dozvedela som sa, že účinnejší prístroj na čistenie kobercov je kotúčový stroj. Narazila som na firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Prešov,  ktorá čistenie kobercov touto metódou vykonáva. Bola som prekvapená, koľko kladných recenzií sa na túto firmu vzťahovalo.

Ihneď som firmu kontaktovala, dohovorili sme sa na termíne. Pracovníci prišli včas a boli veľmi milí. Kotúčový stroj čistí koberec do hĺbky, načeše vlákna koberca a špina je vykefovaná  na povrch. Pomocou trojmotorového vysávača je táto špina odstránená.
čistenie kobercov Prešov
Bola som napätá, ako budú koberce vyzerať po uschnutí. A musím povedať, že to je jednoducho paráda, sú ako nové, zľahnuté miesta sú preč a tá žiarivá farba. Bola som taká nadšená, že som do firmy zavolala a ešte raz im poďakovala.

Firma má výborné „know – how“, pracovníci sú profesionáli a vedia ako na to. O do mňa veľké odporúčanie!

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *