Už jedine strojové čistenie kobercov! Rotačné tepovanie Nové Mesto nad Váhom

2435 0
strojové čistenie kobercov

Pred dvoma mesiacmi sme doma robili kompletné upratovanie. Jediné, čo potrebovalo odborný zásah boli naše dlho neudržiavané koberce. Špina v nich bola hlboko zažratá a klasický vysávač, ani ručné drhnutie nemalo žiadny účinok. Tak sme si našli na internete upratovaciu firmu, ktorá by nám pomohla tento problém vyriešiť.

čistenie kobercov Nové Mesto nad Váhom
Tak sa stalo. Do štyroch dní prišli zamestnanci spomínanej upratovacej firmy a pustili sa do práce. Použili extrakčnú metódu čistenia kobercov, ktorá je založená na vstreknutí účinnej chémie do koberca a následne jej rýchle  vysatie. Nikdy sme o tom predtým nepočuli, tak nás to zaujímalo a boli sme presvedčení, že koberce budú ako nové. Nič také sa nenastalo. Naopak, veľké sklamanie. Po vyčistení koberce zostali veľmi  mokré, trvalo dva dni než úplne vyschli a keď už boli suché, objavili sa na nich  škvrny a šmuhy. Ihneď sme firmu skontaktovali a bolo nám povedané, že svoju prácu odviedli dobre a že sa nebudú o ničom baviť. No jednoducho hrôza a des.

 

 

Keď sme to rozprávali…

Keď sme to rozprávali  známym, boli z toho zdesení. Potom nám dali vizitku na upratovaciu firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., s ktorou spolupracujú už niekoľko rokov a nikdy žiadne sklamanie. Tak sme to skúsili. Na rovnaké koberce sme skontaktovali A SERVIS LIPKA, čistenie kobercov Nové Mesto nad Váhom, kde nám už pri telefonáte bolo oznámené, ako bude ich práca prebiehať, pomocou akej metódy, koľko to bude asi stáť a ihneď sme dohovorili termín realizácie. Ako prvotný prístup nás to milo prekvapilo. V daný deň potom zamestnanci firmy došli presne na čas a ihneď sa pustili do práce.

profesionálne čistenie kobercovDoniesli si k nám veľký kotúčový stroj, pomocou ktorého hĺbkovo naniesli kvalitnú chémiu do hlbších štruktúr koberca a nechali chvíľu pôsobiť, aby sa rozpustili  zažraté nečistoty. Potom  koberec vysali tak, že ho zbavili všetkých nečistôt aj s chémiou, vydenzifikovali ho, zbavili nežiaducich mikroorganizmov a hlavne navrátili im pôvodný vzhľad a farbu. Koberec bol suchý do druhého dňa a krásne čistý, bez šmúh. Takže za nás jedna veľká pochvala. A SERVIS LIPKA je jednoducho najlepší!

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *