Užitočné funkcie nano impregnácie okien. Výškové čistenie, umývanie Bánská Bystrica

2163 0
Impregnácia nano náterom – GLP/Bánská B.

Zdravím, rada by som sa zmienila o dobrej skúsenosti s firmou A SERVIS LIPKA s. r. o., ktorá nám na konci minulého roku umyla okná na našom úrade. Okná vrátane rámov, žalúzií a dvoch presklených schodíšť si nechávame umývať raz ročne upratovacou firmou. V minulých rokoch nám umývala okna firma, ktorá síce svoju prácu odviedla, ale neboli sme príliš spokojní. Našli sme firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., na ktorú je na internete mnoho pochvalných odoziev od spokojných zákazníkov.

Výškoví špecialisti | Práce vo výškach s použitím horolezeckej techniky

Naviac táto firma s umývaním okien prevádza i impregnácia nano náterom – GLP/Bánská B.. S pracovníkmi A SERVISU išlo umývanie okien u nás na úrade ako po masle. Mali perfektnú organizáciu práce a ich vedúci alebo majster ich postupne rozmiestňoval do nachystaných a uvoľnených kancelárií. Aj časovo boli úplne presní. Okná boli veľmi starostlivo umyté, skvelo zorganizovaná práca, ľudia veľmi príjemní a hlavne si svoju prácu odviedli s úžasnou starostlivosťou. S pracovníkmi A SERVISU sme boli jednoducho maximálne spokojní.

Dvaja pracovníci…

práce vo výškach: Výškové práce na Slovensku

Dvaja pracovníci, ktorí umývali presklené schodisko vo výške z vonkajšej strany, si vedeli perfektne poradiť i s presklenou strechou, ktorá je nad preskleným schodiskom. Svoju prácu vykonávali zavesení na lane a postupne sa zlaňovali až dole. Celý postup ešte raz po umytí skiel zopakovali, keď na plochy nanášali impregnáciu GLP. Nám vtedy tuhla krv v žilách, keď sme videli, v akej veľkej výške visia na lane a musia si poradiť s umývaním okien a potom ešte rozlešťovať impregnačný náter. Boli to profesionáli na slovo vzatí.

Neskôr sme sa dozvedeli, že sú to preškolení horolezci, ktorí pracujú pod touto firmou. Obe štyriposchodové schodiská boli hotové v priebehu dňa. Sme rozhodnutí, že i v budúcom roku využijeme službu umývania okien a impregnácia nano náterom – GLP/Bánská B. od firmy A SERVIS LIPKA. S takouto firmou je radosť spolupracovať.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *