Koho osloviť pre funkčnú nano impregnáciu okien. Výškové umývanie Bánská Bystrica

2091 0
Bratislavský výškový servis, čistenie, umývanie okien

Nedávno som sťahovala svoju predajňu bližšie k centru, vybrala som si veľmi pekné miesto, v blízkosti parkoviska, ale netušila som, aké s tým budú problémy. Zistila som, že moje náklady za umývanie okien sú dosť vysoké, pretože ich umývam každú chvíľu. Vzhľadom na to, že už sa mi nechcelo za umývanie okien utrácať, tak som ich začala umývať sama. Potom mi kamarát povedal o možnosti impregnácia, ktorá sama umýva okná. Viete, hlavný problém bol ten, že som sa nasťahovala blízko cesty a pri daždi od áut lieta voda a tiež sa na tomto mieste veľmi práši.

výškový servis, čistenie, umývanie okien

Vyhľadala som si na internete impregnáciu na okná, ktorá sa nazýva GLP, takže som kontaktovala firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Bánská Bystrica, ktorú mi vyhľadávač našiel ako prvú. Recenzie hovorili za všetko, firma je veľmi chválená za svoju spoľahlivosť aj ceny. Po telefóne som sa dohovorila na dátume, v ktorom majú páni prísť. Pred príchodom som ešte raz umyla okná, aby boli čisté a pripravené na impregnáciu GLP. Technici z firmy A SERVIS LIPKA s. r. o. došli v stanovenú hodinu. Boli naozaj milí a usmievaví, takže som mala veľmi dobrý pocit.

Som trochu introvert…

práce vo výškach: Výškové práce na Slovensku

Som trochu introvert a mám problém s komunikáciou. Viem, že je to divné u človeka, čo vlastní predajňu, ale je to tak. Avšak s pracovníkmi z firmy A SERVIS LIPKA s. r. o. som nemala problém hovoriť, pretože boli naozaj ochotní. Práca im netrvala ani tak dlho. Rovnako dlho mi trvá aj umývanie okien, ale bez dlhodobého efektu. Musím uznať, že táto firma je naozaj kvalitná. Ubehlo od impregnácie už pár mesiacov a naozaj to funguje. Jednoducho stačí pri znečistených oknách počkať na dážď a ten sa postará o všetky nečistoty, ktoré sa na okne počas chvíle objavili.

Všetky nečistoty vďaka impregnácii stečú v kvapkách dole zo skla a po zaschnutí je okno ako nové. Firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. je pre mňa zárukou kvality a dohodli sme si spolu aj iné upratovacie práce, ktoré ponúkajú. Odporúčam všetkým, ktorí potrebujú GLP impregnáciu či iné upratovacie služby.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *