Komu máte zveriť nano impregnáciu okien, skiel a výkladov. Práce vo výškách Bánská Bystrica

1833 0
Bratislavský výškový servis, čistenie, umývanie okien

Dobrý deň, minulý rok u nás bola upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Bánska Bystrica, ktorej sme prenechali všetky starosti s predvianočným upratovaním. Rozhodol som sa, že napíšem pár riadkov o skvelom tíme zamestnancov tejto firmy. Ktorí vynikajúco zvládli doslova generálne upratovanie celého domu vrátane umývania okien s následnou Čistenie vo výškáchimpregnáciou GLP.

S manželkou sme boli milo prekvapení, ako rýchlo a perfektne všetko upratali a okná, ktoré boli už dosť špinavé z náprotivnej ulice, sa teraz blýskajú čistotou. Na okná z vonkajšej časti nám pracovníci A SERVISU aplikovali impregnačný náter GLP a aj po mesiaci máme okná stále nádherne čisté. Predtým sme mali okná už po mesiaci tak zašpinené z náprotivnej ulice, že sme ich mohli znovu umývať. Pre pracovníkov A SERVISU to bola zložitá práca, ale ušetrili nám starosti s častým umývaním okien, ktoré smerovali do ulice.

 

 

Pracovníci firmy…

 

Pracovníci firmy A SERVIS LIPKA majú vynikajúcu organizáciu práce, sú to slušní ľudia a prácu odvedú na maximálnu spokojnosť zákazníka. Z našej strany je spokojnosť 100 %. Blízko centra Bratislavy máme malú kaviareň, ktorá má presklené výklady. Tie sú z ulice pravidelne znečistené a na fasáde a výkladoch sa objavili čmáranice pouličných vandalov. Firma A Servis Lipka sa okrem iného špecializuje aj na umývanie výkladov a na odstraňovanie graffiti a ponúka kompletný servis ako v odstraňovaní graffitov, tak i servis výkladov.

výškové práce Bánska Bystrica Na výklady, ktoré boli terčom pre čmáranice vandalov sme nechali naniesť impregnačný náter GlasProtect  GLP. Na stenu sme nechali aplikovať antigraffitový náter a verím, že nám na dlhšiu dobu dajú graffiťáci pokoj. Naozaj to úžasne funguje a výklady a fasáda sa jednak toľko nešpiní a aj graffiťáci zistili, že na plochách máme antigraffitovú ochranu. A je pre nich škoda zbytočne plytvať drahým sprejom, keď sa ich výtvor bude dať ľahko odstrániť. Musím firmu A SERVIS LIPKA pochváliť, že má takých dobrých pracovníkov, na ktorých sa môže človek v každom prípade spoľahnúť a svoju prácu si odvedú poctivo. Všetkým vrelo odporúčam využiť impregnáciu nano náter GlassprotectGLP/Bratislava.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *