Kto Vám ošetrí okná a sklá nano impregnáciou? Výškové umývanie Žilina

1761 0
Výškové umývanie okien

V našom malom mestečku máme športovú halu, ktorá je presklená vo vrchnej časti bočnej steny. Okná sú v nedostupnej výške a tak sme si zavolali na ich umytie profesionálnu firmu, ktorá sa špecializuje na umývanie okien na ťažko prístupných miestach a realizuje nano impregnáciu skla nano-náterom GLP, ktorý je vhodný práve na takto nedostupné okná. Sklenené výplne výškové práce Žilina ošetrené touto impregnáciou sa nemusia tak často umývať, všetok usadený prach a nečistoty nám teraz spláchne iba dážď.

Vyhľadali sme si firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., výškové práce Žilina, ktorá nám do druhého dňa vypracovala finančný návrh. Ceny mala prijateľné a naviac mala k dispozícii vysokozdvižnú plošinu, z ktorej bolo nutné umyť okná športovej haly vo výške i z vonkajšej časti. Na presne dohodnutý termín prišiel tím profesionálnych umývačov a veľmi zručne si poradili s vyčistením okien vo výške. Na vnútorné okná mali špeciálne pojazdné lešenie, z ktorého bez problémov dosiahli až na najvyššie miesta okien.

 

 

Okná boli perfektne umyté…

 

Okná boli perfektne umyté aj s ich rámami, počas krátkej doby. Po ich dôkladnom preschnutí naniesli na sklá nanoimpregnáciu GLP, ktorú potom rozlešťovali špeciálnym kotúčom. Práca to musela byť dosť namáhavá, pretože keď som ich sledovala, ako precízne a dlho sa dolešťuje impregnačný náter, museli z toho poriadne bolieť ruky. Zamestnanci tejto firmy majú skvelý prístup k práci a Čistenie fásád, umývanie okien, výškové práce Bratislavateraz už verím, že firma A SERVIS LIPKA, plne ručí za svojich zamestnancov.

Za ich ochotu, profesionalitu a tiež vystupovanie. Určite sa nabudúce nebudeme rozhodovať, ktorú firmu pozveme na renováciu našich podláh v športovej hale. A SERVIS LIPKA totiž ponúka aj upratovacie služby, ktoré zahŕňa i strojové čistenie a voskovanie podláh. Môžem im za ich dobre odvedenú prácu touto formou nielen poďakovať, ale tiež ich vrelo podporovať. Mať takých zamestnancov, s príjemným a slušným vystupovaním, to svedčí o celej firme. Kto potrebuje umývanie okien a impregnáciu GPL, odporúčam firmu A SERVIS LIPKA a impregnáciu nano náterom GLP/Bratislava.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *