Prešľapy architektov v údržbe. Umývanie neprístupných okien vyriešite nano impregnáciou. Práce vo výškách Košice

1999 0
Výškové práce Košice

Dobrý deň, chcela by som všetkým odporučiť firmu A SERVIS LIPKA s.r.o., výškové práce Košice s ktorou som veľmi spokojná a chcela by som veľmi poďakovať. Celému tímu tejto firmy za prácu a príjemné vystupovanie. Objavila som ich na internete a určite mi dajú mnohí za pravdu, že som ju objednávala s obavami. Neznáma pre mňa firma, cudzí ľudia v mojom dome. Niet nad odporúčania od známych a už preverených firiem. Napriek tomu som to riskla a vyplatilo sa. Ich pracovníci majú veľmi ústretový aj ľudský prístup a kvalitne, perfektne odvedú svoju prácu. Nabudúce sa určite obrátime zase na A SERVIS LIPKA s. r. o. a ich službu impregnácia nano náter skla – GLP/Košice.

Čistenie fásád, umývanie okien, výškové práce Bratislava

V našom dome…

V našom dome máme niekoľko okien, ktoré som vždy pracne umývala celý deň. O to by ani nešlo, ale na chodbe máme presklenú stenu namiesto okien. To vymyslel fakt „génius“ a ja som nebola nikdy schopná kvalitne sklá umyť, aj keby som mala dlhú teleskopickú tyč. Z vnútornej strany to išlo vcelku dobre, sklá som mohla umývať zo schodiska, ale vonkajšie stranu to som jednoducho nezvládla umyť bez šmúh. Pracovníci A SERVISU skla umyli úplne perfektne a po dohovore s mojím manželom na vonkajšie sklá preskleného schodiská naniesli impregnáciu GLP. Táto impregnácia je hotový zázrak. Skla z vonku nemusím vôbec umývať, stačí na to keď zaprší a všetok prach a špina sa spláchne spoločne s vodou.

Bratislavský výškový servis, čistenie, umývanie okien

Pri aplikovaní impregnácia muselo byť pekné počasie, pretože je to zdĺhavejšie práce. Museli najprv perfektne umyť sklá a potom naniesli impregnačný náter, ktorý pracne a dlho leštili špeciálnym kotúčom do úplného zaschnutia a vysokého lesku. Pri práci so zamestnancami zmienili o tom, že musí ešte ísť ku klientovi vyčistiť koberec a toho som sa hneď chytila, pretože máme starý ale cenný koberec, ktorý som zdedila po mojej babičke a potreboval by kvalitne vyčistiť. Dohovorila som si s pracovníkmi deň, kedy by k nám ešte prišli koberec vyčistiť. Nikdy by som neverila, že koberec dostane zase krásne svieže farby. Vyčistili ho úplne úžasne. Pracovníkom firmy A SERVIS LIPKA patria veľké vďaka. Výškové práce Košice.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *