Umývanie okien Vám zaisťuje dážď a vietor, špina sa skotúľa a odvalí sama, nano impregnácia Bratislava

2163 0
Výškové práce Bratislava

Starám sa o čistotu v našej nemocnici, riadim upratovaciu čatu a zaisťujem upratovacie práce. Naša nemocnica dlhodobo spolupracuje s firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Bratislava. Pretože sme veľmi spokojní s čistením podláh i umývaním okien, povedali sme si, že vyskúšame ich novinku GLP impregnácia. Už dlhú dobu nám túto impregnáciu ponúkali, pretože finančné náklady za umývanie všetkých budov boli pomerne dosť vysoké. Dohodol som sa s riaditeľom, že teda necháme GLP impregnáciu, ak nám to má znížiť náklady.

Výškoví špecialisti | Práce vo výškach s použitím horolezeckej techniky

Vzhľadom k vysokej rozlohe nešlo všetko urobiť hneď, takže sme si dohodli 2 termíny. S touto firmou sme nikdy nemali žiadne problémy, ani také, že by nedodržiavali termíny. Naopak, termíny boli vždy dodržané a navyše sa k nám správali veľmi ústretovo. Nikdy som nevidel, že by sa flákali a alebo zanedbali objednanú prácu. Vždy po nich zostávali okná precízne umyté a vyleštené. Predtým sme dokonca spolupracovali s inou firmou, ale nikdy po nich nezostali okná tak dlho krásne lesklé, ako po firme A SERVIS LIPKA, s.r.o..

Takže sme vedeli, že…

Bratislavský výškový servis, čistenie, umývanie okien

Takže sme vedeli, že nám ponúka kvalitu a nebude to len nejaký obyčajný náter. Zaručili nám, že po dobou 6 rokov budú bežná znečistenia odpadávať z okien sama, stačí na to, aby zapršalo. Boli sme popravde dosť netrpezliví a čakali na prvý dážď, aby sme zistili, či to naozaj funguje. Ale áno funguje a už celkom dlhú dobu nám GLP impregnácia chráni okná a nie je potrebné ich vôbec umývať. Uvidíme ako to bude prebiehať v jarných mesiacoch, kedy sa objavuje na oknách peľ.

Ale sami pracovníci z A SERVIS LIPKA, s.r.o. nás ubezpečili, že na peľ funguje GLP impregnácia perfektne a nemusíme sa obávať toho, že by pri daždi peľ nestiekol. Ja som s touto firmou veľmi spokojný, pretože dlhodobá spolupráca bola vždy na úrovni. Pracovníci sa vždy správali slušne a hlavne bezpečne – to je pre nás dôležité, neradi by sme riešili nejaký úraz, aj keď to do nemocnice nie je ďaleko. Skrátka môžem odporučiť. Sú šikovní.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *