Vietor a dážď za Vás pracujú, nano impregnácia, čistenie, umývanie okien vo výškách Žilina

1987 0
práce vo výškach: Výškové práce na Slovensku

výškové práce Žilina

Spoločnosť A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Žilina,  využívame už niekoľko rokov na umývanie výkladov a okien v našej firme. Pracovníci tejto upratovacej firmy sú spoľahliví a vždy dohodnutú prácu odvedú starostlivo a rýchlo. Ich pracovníci sú odborne zaškolení a výsledkom sú dokonale čisté okná a výklady. Na výklady si nechávame aplikovať impregnačný náter GLP, ktorý uľahčí celkovú údržbu výkladov.

Sklenené výplne ošetrené touto impregnáciou sa nemusia tak často umývať, všetok usadený prach a nečistoty z vonkajšej strany nám teraz spláchne iba dážď. A nie sú ani na nich tak vidieť obchytané miesta od prstov. V našom podniku vykonávali pracovníci tejto firmy umývanie okien i po maliaroch a remeselníkoch. I veľmi znečistené okná, dokázali kvalitne umyť a zo skla odstránili nánosy od farby a malty bez toho, aby sklá poškrabali. S predchádzajúcou firmou sa nám stalo, že na sklách boli škrabance po tom, ako neodborne odstraňovali kvapky od malty a farby.

 

 

Neodborným postupom…

 

Neodborným postupom pri upratovaní po murároch natoľko poškrabali sklá výkladov, že došlo k ich nevratným poškodeniam a výklady sme museli nechať vymeniť. Po tejto skúsenosti, sme si Čistenie fásád, umývanie okien, výškové práce Bratislavanechali naniesť na výklady impregnačný náter GLP, vďaka ktorému sa sklá ľahšie udržujú a vydržia dlhšie čisté. Impregnácia – GLP/Bratislava má ochranný účinok proti vode a špine. Zamestnanci A SERVIS LIPKA impregnáciu nanášajú na kvalitne umyté sklá a precízne ju dlho rozlešťujú. Aby sa na povrchu skiel rovnomerne rozotrela nano vrstva, po ktorej potom voda so špinou zíde. A výklady potom dlhodobo vyzerajú ako čerstvo umyté.

Táto impregnácia výborne funguje a výklady sa ani tak nešpinia. Túto impregnáciu som si nechal aplikovať i na predné sklo na aute a musím povedať, že je to perfektná vec. Keď prší, nemusím ani používať stierače a voda sa prúdom vzduchu zo skla odvalí v guličkách. So spoločnosťou A SERVIS Lipka sme veľmi spokojní.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *