Výškové a nedostupné okná zverte horolezcom a nechajte naniesť nano impregnáciu, ušetríte za drahé čistenie

2680 0
Výškové práce Žilina

V obchodnom centre so sklenenou fasádou som zaisťoval impregnáciu okien, ktorá má za úlohu odstraňovať nečistoty pomocou dažďových kvapiek. Bolo to pre mňa ťažšie kvôli tomu, že som nevedel ako to správne vyhľadať. Pretože nepoznám názov. A tak pre všetkých, ktorí túto recenziu čítajú – je to GLP impregnácia. Náš riaditeľ chcel za umývanie sklenených fasád, ktoré prebiehalo veľmi často, výrazne ušetriť. Z toho, ako to urobiť, som mal trochu obavy. Keďže k niektorým miestam sa nedá dostať ani s vysokozdvižnou plošinou a preto tam umývanie sklenených tabulí ani neprebiehalo.

Výškové umývanie okien

Bolo teda potrebné…

Bolo teda potrebné, aby sme sa s firmou na mieste dohodli, ako bude všetko prebiehať a či je to vôbec reálne. E-mailom som firmu kontaktoval a ihneď mi prišla odpoveď s návrhom schôdzky v našom obchodnom dome. A tak sme sa dohodli na ten najbližší termín. Obišli sme celú budovu a sami mi povedali, že pre nich nie je nič nereálne. Na niektorých miestach využijú svoju vysokozdvižnú techniku. Ako je hydraulické rameno a na niektorých miestach ich horolezci zaistia impregnáciu GLP pomocou lán.

profesionálne výškové práce

Vzhľadom k veľkej rozlohe obchodného domu sme sa dohodli na termíne, keď všetko zaistia počas jedného dňa a keď nebudú takí zaneprázdnení, čo som chápal, že toho majú asi veľa. Termín ale nebol ďaleko a za 14 dní prišli technici z firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Žilina a ihneď začali pracovať. Už to, že dodržali termín, že za mnou prišli ihneď po nakontaktovaní a ihneď odpovedali na e-mail, tak som bol veľmi spokojný a cítil som spoľahlivosť. GLP impregnáciu naniesli kvalitne a naozaj funguje.

Po každom daždi sú sklenené tabule čisté a takto to bude po dobu šesť rokov, takže nemusíme vynakladať prostriedky za umývanie okien, kedy naviac umytie nebolo kompletné. A SERVIS LIPKA, s.r.o. je veľmi spoľahlivá firma a môžem doporučiť ich impregnáciu, ktorá naozaj funguje. Isto-iste budú výborní i v iných upratovacích službách, ktoré ponúkajú, takže sa nebojím túto firmu odporučiť.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *