Postavili sme, chceme sa sťahovať – umytie okien a upratovanie som vyriešila externe!

1795 0
Umývanie výškových budov - Práce vo výškach

Ahoj všetci.

Rada by som sa s vami podelila o skúsenosť, ako som vyriešila umývanie okien na našom novom domčeku. Z ktorého konca mám vôbec začať? Všetko sa má proste tak, že konečne finišujeme s našim rodinným domčekom a potrebujem ho celý, ako sa hovorí ,,vygruntovať “.

umývanie okien BratislavaMám dvoch malých školákov doma, zaneprázdneného manžela a všetko musím zvládnuť sama. Už dávno som premýšľala, ako to všetko sťahovanie, upratovanie, umývanie zvládnem. A tak som začala „googliť“ a prechádzať internet. Poobhliadla som sa po niekoľkých firmách z okolia, porovnala si ceny a služby. Potom som vzala do ruky telefón a že teda niekoho vyberiem, nech mi tá okná umyje. Narazila som na firmu nejaké umývanie okien Bratislava a okolie, bohužiaľ pani mi na druhej linke nebola schopná povedať termín, ani celkovú cenu, vraj si to musí prísť zamerať a neviem, čo všetko.

 

 

Druhá firma…

 

Druhá firma bola zameraná vyložene na upratovanie a stále mu nútila celý upratovanie, že mi ako „urobia“ cenu. A hovorila som si – tak do tretice všetko dobré – skúsim ešte zavolať na A SERVIS Ako bez šmúh umyť oknoLIPKA s. r. o., umývanie okien Bratislava a buď sa dohovorím, alebo idem na to sama. A pozrime išlo to – termín, aký sa mi hodil, cena úplne v pohode a tak už sa môžem tešiť len na výsledok. A ako to teda dopadlo? A SERVIS LIPKA k nám prišiel, okná umyli – sú teraz úplne výstavné!

Takže na to by moje vedro s handrou naozaj nestačilo. Nie je to len tak po všetkých prácach z okien všetko dať preč – prach, sem tam nejaká malta, omietka, farba a pod. On ten náš domček nie je žiadny hrad, ale myslím, že by mi dala za pravdu každá žena s rodinou a prácou a všetkými starosťami , že keď odpadne umývanie okien, hneď má človek trochu pokoj na duši.

 

Jana, 38

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *