Prach, špina, mestské spady sa už nechytajú na sklo ošetrené nano impregnačným náterom

2642 0
Výškové práce Bánska Bystrica

Za posledných päť rokov sme v našej firme, ktorú máme spoločne s manželkou, minuli veľa peňazí za umývanie okien. Chceme, aby naša firma bola vždy reprezentatívna, a tak je čistota okien na prvom mieste, pretože naši zákazníci okolo nej prechádzajú a nazerajú dovnútra na naše produkty. V blízkosti ulice a parku je vysoká prašnosť, a tak sme sa rozhodli pre impregnáciu okien a výkladov, ktorú nám zaistila firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Bánska Bystrica.

profesionálne výškové práce

Túto firmu vyhľadala manželka…

Túto firmu vyhľadala manželka na internete. Podľa recenzií vyzerala veľmi sľubne a spoľahlivo, tak sme ju kontaktovali. Myslel som si, že vždy sa všetci remeselníci správajú rovnako. Pretože keď sme stavali dom, vždy k nám chodili neskoro a nechovali sa práve ukážkovo. Čo bolo u pracovníkov tejto firmy opačné. Keď som im volal a chcel objednať GLP impregnáciu, tak na mňa pôsobili veľmi dobre. Je vidieť, že je pre nich zákazník dôležitý. Nech je akýkoľvek, pretože naša malá firma pre nich asi nie je úplne prínosným kšeftom. Keďže išlo o impregnáciu iba troch okien a dvoch výkladov.

Cena za výškové umývanie okien

Po cenovej kalkulácii, ktorá nám vyhovovala, sme dohodli termín, keď prišli na minútu presne. Áno, skutočná spoľahlivosť, za ktorú som bol nesmierne rád, pretože technické úpravy sme museli nahlásiť správcovi domu. Ani samotná impregnácia netrvala veľmi dlho. Teraz som rád, že ušetríme toľko peňazí, už po pár mesiacoch, je to výrazne poznať. Firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. je naozaj spoľahlivá a plná kvalitných pracovníkov. Koľkokrát si hovorím, že keby mali taký prístup všetci, tak je na svete hneď lepšie a môžeme si viac veriť.

Táto firma ma tak uchvátila, že som si objednal ich ďalšie upratovacie služby i do nášho domu. Kam budú pravidelne jazdiť čistiť koberce, podlahy i umývať okná. Pretože práve na umývanie okien nemáme s manželkou vôbec čas. Ak zháňate spoľahlivosť, precízne odvedenú prácu a remeselníkov, s ktorými sa nemusíte báť prehodiť pár slov, tak skúste A SERVIS LIPKA, s.r.o..

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *