S fungovaním nano impregnácie okien som spokojný- Práce vo výškách Bánská Bystrica

2378 0
Výškové práce Bánská Bystrica

Na náš panelový dom som nechal naniesť GLP impregnáciu od spoločnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Bánská Bystrica. K tejto firme som sa dostal úplnou zvláštnou náhodou, pretože som potreboval nechať vyčistiť podlahu, čo tiež táto spoločnosť vykonáva a firma, ktorú som si najal, nedorazila a ani nebrala telefón. Vlastne sa vôbec neospravedlnili, takže som vyhľadal na internete ďalšiu firmu a tou bola práve A SERVIS LIPKA, s. r. o.. Už po prvej skúsenosti to bola veľmi spoľahlivá firma, všetko prebiehalo v stanovený deň a hodinu a všetko bolo veľmi rýchlo hotové.

profesionálne výškové práce

Ale späť k impregnácii…

Ale späť k impregnácii. Myslím si, že je vhodná pro všetkých, ktorí nemajú radi umývanie okien alebo umývanie okien jednoducho nezvládajú. Impregnáciu prišli aplikovať dvaja pracovníci a samozrejme doviezli so sebou vysokozdvižnú techniku. Bol som veľmi rád, že nemusím túto techniku zariaďovať. Firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. techniku sama vlastní a majú k nej aj platné certifikácie a bezpečnostné skúšky. GLP impregnácia naozaj funguje. Všetky nečistoty, ktoré sa za obdobie sucha na oknách vytvorili, potom kvapky vody pri daždi odkotúľali z okien preč.

Výškové umývanie okien

Pre náš panelový dom je GLP impregnácia naozaj skvelá, pretože veľa ľudí sa výšok bojí a nemá zmysel, aby si niekto zbytočne ublížil. A tak im teraz stačí umývať okná iba zvnútra a len raz za čas. A aby som uviedol niečo o stretnutí s pracovníkmi z firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., tak musím uznať, že bolo naozaj príjemné. Už pri obhliadke som sa stretol s usmievavým človekom. Ktorý mi navrhol varianty, ako vo výškach impregnáciu previesť. Po druhé ma potešila ich spoľahlivosť a rýchlosť. Naviac sú technologicky naozaj vyspelí, nepoužívajú zastaralé stroje, aby sebe či niekomu inému neublížili.

A samotné služby? Tie sú zaistené precízne a nemám k nim žiadne výhrady. Už pri podlahách sa mi nestalo, že by som našiel nejaké nevyčistené miesto. A rovnako tiež ani pri impregnácii okien. Odporúčam nielen GLP impregnáciu, ktorá vám ušetrí čas a financie. Ale celú túto spoločnosť plnú profesionálov.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *