Som rada, že som si ušetrila prácu s umývaním a leštením. Nano impregnácia okien Košice. Práce vo výškách

2164 0
Výškové práce Košice

Dlho som hľadala neakú možnosť, vďaka ktorej by som ušetrila svoje peniaze. Vo svojom byte veľmi často umývam okná, ktoré sa pomerne často znečisťujú kvôli tomu, že sú vysoko a tiež veľmi blízko parku a ulice. Keďže nechcem okná neustále umývať, pátrala som po možných variantoch impregnácie. Ktorá by na okne urobila vrstvu a tak ich chránila pred usadzovaním nečistôt. Dlho som nemohla nájsť firmu, ktorá by niečo podobné zaisťovala. Ale jedného dňa mi úplnou náhodou, kamarátka povedala, že niečo podobné u nich vo firme robila spoločnosť A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Košice.

profesionálne výškové práce

Takže som si na internete…

Takže som si na internete vyhľadala ich kontakt a na ich stránke som si prečítala o GLP impregnácii. Je to naozaj zaujímavá vec. Vlastne to funguje tak, že voda vytvorí z nečistôt na okne guličky a odstraní ich preč z povrchu. Jednoducho samy spadnú alebo sa o ne postará vietor. Je zaujímavé sledovať to. Ale ako prebiehala spolupráca s firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o.? Spolupráca bola perfektná od začiatku, od kedy som zdvihla telefón a zavolala im. Vysvetlila moje požiadavky, zadala približnú rozlohu okien a ďalej len čakala, až prídu a impregnáciu nanesú.

Výškoví špecialisti | Práce vo výškach s použitím horolezeckej techniky

Po príjazde technikov, ktorí boli, okrem iného, na hodinu presní. Sme zistili jeden problém, ktorý som neuviedla. Dve okná z môjho bytu sú len svetlíky a nedajú sa rozobrať, takže sa technik musel vrátiť do auta pre horolezeckú výzbroj. Aby všetko bezpečne aplikovali. No neviem, mala som o nich strach, ale druhý technik ma neustále uisťoval, ako veľmi sú skúsení. A tak som mu verila. Práca to bola perfektná, impregnácia GLP samozrejme funguje ako má a ja som vďačná za profesionalitu. Ktorú technici z A SERVIS LIPKA, s.r.o. predviedli.

GLP impregnácia sa určirte vyplatí, pretože vo veľkých mestách je fakt problém s udržaním čistoty okien, alebo aspoň ja ten problém mám. Chcem, aby cez moje okná bolo vidieť a aby reprezentovali moju domácnosť, takže môžem GLP impregnáciu i firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. odporučiť.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *