LSG od „Sanace Brno“ je nejúčinnější zbraní proti plísni, jakou jsme vyzkoušeli

2163 0
Jak odstranit plíseň

Náš dům byl vždycky náchylný k tvorbě plísní a dlouho jsme se jí nemohli zbavit a řešili jak odstranit plíseň. Proto jsme se rozhodli obrátit na nějakou úklidovou společnost a našli jsme dobré reference na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., která realizuje odstranění plísní v v Praze, a která už mnoha lidem plísně ze zdiva odstranila. Alespoň to všichni tvrdili na internetových diskuzích. S firmou jsem se zkontaktovala a po domluvě k nám přišli její pracovníci, aby zhodnotili rozsah postižených míst a naplánovali termín, kdy plíseň přijedou odstranit. Byli jsme rádi, že mohli přijet už za pět dní.

Kvalitní odstranění plísně

Na dohodnutý termín dojel…

Na dohodnutý termín dojel tým pracovníků, kteří všechna místa od plísně mechanicky očistili a odborně dezinfikovali. Pak  tato místa přetřeli barvou a do druhého dne se zdi nechali důkladně proschnout. Poté aplikovali nátěr LSG, který zabraňuje opětovnému výskytu plísní. Od zaměstnanců jsme se dále dozvěděli užitečné rady, jak plísním předcházet. Velice důležité je větrání, aby docházelo k výměně vzduchu. Dveře mezi jednotlivými místnosti by měli být otevřené, aby docházelo k volnému prodění vzduchu. A byla ve všech místnostech přibližně stejná teplota. Důležité je i často utírat prach, protože jím se plíseň živí. Naštěstí po aplikaci LSG nemáme s plísní už vůbec žádné problémy.

Čím odstranit plísně

Proto bychom je tímto všem, kteří mají potíže s plísněmi, doporučit, protože vás jich zaručeně zbaví. Jejich další velkou výhodou je, že nabízejí i celou řadu dalších úklidových služeb, takže pokud potřebujete i něco jiného, nemusíte zbytečně hledat někoho dalšího a máte to vše hezky pohromadě a se zárukou kvality, která se dnes na trhu plném konkurence špatně hledá.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *