Chraňte své zdi před plísní pomocí LSG od „Odstraňování plísně Hradec Králové“

3157 0
Jak odstranit plíseň

Před půl rokem jsem potřebovala zajistit odstranění plísní, řešili jsme jak odstranit plíseň. A s tím mi pomohla společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o., která má sídlo přímo v Hradci Králové. Jednalo se o budovu, ve které se nachází naše cestovní kancelář. A všichni víme, jak plíseň dokáže nepříjemně zapáchat, takže mít schůzky s klienty v takovém prostory bylo nepříjemné jak pro nás, tak pro ně. Navíc plísně způsobují řadu nemocí, takže zkrátka musely zmizet. A rychle. Termínově jsme se dohodli na rychlém odstranění plísní, takže téměř po týdnu, co jsem je kontaktovala, přijeli dva pracovníci, kteří se o to postarali.

Čím odstranit plísně

Na koho se obrátit s odstraněním plísní?

Nejdříve plísně odstranili…

Nejdříve plísně odstranili, a poté použili nátěr, kterým stěny zakondenzovali. Tento nátěr, konkrétně LSG, zaručuje, že se plíseň nevytvoří minimálně po dobu dvou let, ale prý vydrží alespoň šest let, někdy až deset. Tento nátěr je vážně fajn, dá se použít i na řadu materiálů, jako je i dřevo a podobně. Po tomto vyčištění a ošetření divný zápach konečně zmizel. Také se osvěžil vzduch. Už není tak vlhký a těžký jako dříve. Naše kancelář je tak opět bez ošklivých zelených usazenin. Po této zkušenosti mohu firmu A SERVIS a její službu likvidaci plísní Praha jedině doporučit.

Jsou to profesionálové, co pracují rychle, dodržují termín a je radost s nimi spolupracovat. Cena mi také přišla přijatelná, když vezmu v potaz, jak skvělou práci odvedli. Tyto služby sami o sobě nejsou prostě levné, a pokud mám dát pár korun navíc za pořádnou kvalitu, nedělá mi to problém. Navíc zaměstnanci jsou milí a zodpoví na všechny vaše dotazy, takže se nemusíte bát, že budete mít co dočinění s nepříjemným vystupováním. Jak odstranit plíseň.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *