Máte špinavá okna a není k nim dobrý přístup? Výškové mytí oken může být řešením!

2095 0
Mytí oken Brno

Máme prosklenou lodžii do dvora, naproti ve dvoře probíhá stavba, ze které se neuvěřitelně práší a všechno se to přichytává na oknech. Přes zimu se to dá ještě jakž takž ignorovat, ale s příchodem jara, a tedy sluníčka, je nutné dbát na čistotu oken, protože je jakákoli špína ihned vidět. Všechna okna v bytě se nám podařilo umýt bez větších problémů. Jenomže zůstala lodžie s velice špatně přístupnými okny, především zvenku. Aby se dala umýt, člověk se musí odvážit nebezpečných akrobatických kousků a stejně se mu nepodaří umýt všechno. Mytí oken Brno.

Mytí a čištění logMytí a čištění reklamních cedulíMytí a čištění reklam

Uvažovali jsme nad tím, že…

Uvažovali jsme nad tím, že bychom lodžiová okna nechali tak, jenomže zrovna tato skla vypadala ze všech nejhůře. Byl na nich doslova povlak špíny. Jakmile jsme si uvědomili, že sami na mytí těchto oken nestačíme, museli jsme se zamyslet nad výběrem vhodné firmy se specializací na výškové mytí oken. Vybrali jsme si A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí oken Brno, protože se nám zdálo, že má mezi ostatními nejvíce zkušeností a je dobře vybavena.

Mytí a čištění billboardůMytí skleněných lodžiíMytí fotovoltaických panelů

Zaměstnanci servisu se k oknům dostali ze dvora na montážní plošině. Byla to pro ně hračka, když jsem je viděla, přišlo mi k smíchu, jak jsme se krkolomnými pohyby snažili k oknům dostat my. Navíc mytí, které prováděla firma, bylo mnohem pečlivější, než na co jsem se já kdy zmohla. Nevím, jak to pánové dělali, ale skla vyleštili úžasně. Ptala jsem se jich potom, jak to dělají, řekli mi, že trik je v tom, že sklo leští nasucho, zkoušela jsem to později na pro mě přístupných oknech, vypadala líp, ale takového výsledku, jaký měla firma, jsem nedosáhla. Asi je třeba to mít už v ruce. Taky mě překvapilo, jak dlouho vydržela firmou umytá okna čistá. To mě se nikdy takhle nepodaří. Možná příště pozvu A SERVIS, aby umyla i zbylá okna. Mytí oken Brno.

Mytí výškových budovMytí prosklených balkonůČištění solárních panelů

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *