Sprejeři nemají pro čistou architekturu pochopení, nemějte ho ani vy pro jejich výtvory

1878 0
odstraňování graffiti Brno

Ráda se procházím uličkami města a objevuji nová zákoutí. Miluju architekturu a krásné historické budovy, které se v našem městě nalézají. Často ale narazím na něco, co mě opravdu rozesmutní – krásnou budovu znetvořenou graffiti. Přemýšlím o tom, proč někdo něco takového dělá, a nemůžu přijít na důvod. Takové jednání asi jen tak nepochopím. Odstraňování graffiti Brno.

Jak na odstraňování graffitiOdstranění graffiti z betonových povrchůOdstranění graffiti z cihel

Nedalo mi to a zapátrala jsem na internetu, jaké jsou možnosti graffiti odstranit a ještě líp – neumožnit sprejerům, aby budovy poškozovali. Nejlepší prevencí je samozřejmě bytelný plot. Ale ten může být hodně nákladný a u bytových domů a podobných budov není možné o plotu ani uvažovat.

Graffiti – odstraňování, ochranné nátěryJak máme odstranit graffiti

Mezi všemi vychytávkami a preventivními programy se mi zalíbila…

Mezi všemi vychytávkami a preventivními programy se mi zalíbila antigraffitová ochrana firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., odstraňování graffiti Brno, obsahovaly odstranění graffiti, nanesení ochranného nátěru a následného servisu v případě, že se na domě objeví nové graffiti. V těchto situacích firma zaručovala příjezd do dvou týdnů a odstranění graffiti z ošetřené plochy (tentokrát už by mělo jít vše jednoduše a bez porušení povrchu) a nanesení nové ochranné vrstvy.

AGO proti graffiti na naší zdiAntigraffitová ochrana jedině od A Servis Lipka, s.r.o.

S nově nabytými vědomostmi jsem měla po několika měsících možnost poradit švagrové, jejíž dům v blízkosti centra je často sprejery navštěvován a i tentokrát si k němu našli cestu. Švagrová vždycky složitě řešila, jak graffiti odstranit, ale tentokrát jsem ji přesvědčila, ať vyzkouší A SERVIS. Dala na mě a nemohla si vynachválit jejich služby. Říkala, že kdyby věděla, že se toho může chopit někdo tak schopný, tak už by se na ně dávno obrátila. Po půl roce měla možnost vyzkoušet i spolehlivost firmy v případě posprejování ošetřené plochy a byla nadšená. Všechno šlo rychle a bez zádrhelů.

Existuje nějaký nátěr jako prevence proti graffiti?Čím odstranit graffiti

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *