Pokud nevíte, jak správně vyčistit podlahu, svěřte to strojové metodě

1987 0
čištění podlah Ostrava

Zdravím, chtěla bych se zmínit o firmě  A  SERVIS LIPKA, s.r.o., kterou jsem si najala na úklid podlah. Nejprve se mi do toho moc nechtělo, protože jsem se bála, že to bude zbytečná investice. Ale rozhodně teď zpětně nelituju toho, že jsem se nakonec nechala přesvědčit a šla do toho. Šlo o čištění podlah v mém domě. Nebyly už v nejlepším stavu a já uvažovala, že nechám položit novou. A mé rozhodnutí bylo ještě popostrčeno tím, že je můj syn ve svém pokoji zvládl pomalovat temperami. Byla to taková ta poslední kapka, která vás rozčílí a vy máte chuť se už na všechno vykašlat.

 Renovácia mramorových podláhKryštalizácia mramoru a vapenatých podláh

Ale kamarádka mi řekla, ať si to prvně nechám vyčistit od této firmy, že odvádějí opravdu vynikající práci, a že podlahy budou vypadat prakticky jako nové, takž je to určitě lepší varianta, než pokládat novou, a to jak z časových důvodů, tak i z finančních. Tak jsem si řekla, že to vyzkouším, protože koneckonců to byla méně náročná záležitost co se týče zařizování a všeho ostatního. Kontaktovala jsem je a telefonicky se s nimi domluvila na datu práce a tak podobně. Nejprve mi položili několik otázek, jako například jak velký dům je a tak podobně. V daný den přijeli a pustili se do práce. Použili techniku strojové čištění a voskování pomocí kotoučového stroje.

STROJOVÉ ČISTENIE A UMÝVANIE PODLÁH Čistenie priemyselných a domácich podláh

S jeho pomocí mi vyčistili nejen podlahy v celém domě…

S jeho pomocí mi vyčistili nejen podlahy v celém domě. Nábytek, který byl v pokoji sami poodtáhli a podlahy vyčistili i tam, za což jsem byla opravdu ráda. Ve stroji měli chemii určenou k čištění našich ploch s vodou. Když skončili, vše se lesklo a vonělo svěží čistotou. Je to firma, která odvádí opravdu skvělou práci a já ji mohu jedině doporučit. Co je ještě další skvělá věc, kterou mi nabídli hned po čištění, tak konzervování podlah jejich voskem. A ten vosk je vážně skvělá věc, protož nejenom že díky němu podlaha vypadá ještě lépe a i snadněji se udržuje, protože se na ní tolik neusazuje špína, ale navíc vám i zajistí protiskluzový efekt, což je super, protože znáte to, jak to v ponožkách nebo papučí umí na podlaze hezky klouzat.

Priemyselné čistenie - Upratovanie bytov a spoločných priestorovČistenie betónové podlahy

Takže díky tomu vosku už to tolik neklouže, což je požehnání hlavně pro ty z nás, kteří hrozně neradi chodí bosky. Jediné, čeho se nesmíte leknout, je cena, která se prvně tváří, že je docela vysoká, ale jelikož krásně čisté podlahy vydrží dlouho, vyplatí se to nakonec i finančně. Rozhodně je to věc, kterou nepovažuji za zbytečně vyhozené peníze. Člověk si musí holt uvědomit, že skutečná kvalita něco stojí, takže pokud chce člověk mít opravdu dobré výsledky, musí do toho něco investovat. Však i ta chemie a stroje, které používají čištění podlah Ostrava, něco stojí, takže nemůžete očekávat, že to bude nejlevnější. Proto všem tuto úklidovou firmu vřele doporučuji, protože z hlediska poměru cena a výkon se jedná o špičku ve svém oboru.

Ošetrujeme betónové podlahy a vonkajšie povrchyFinálne úpravy podláh umývaním, lakovaním, impregnáciouPriemyselné podlahy, liate podlahy

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *