Sanitárne vybavenie Ecostep, aké výhody poskytuje?

2283 0
ecostep

Aj vy ste milovníkom moderného dizajnu, čistých línií, jednoduchého štýlu a komfortu? Minimálny dizajn ide ruka v ruke s maximálnou estetikou. Aj v tomto prípade platí, že „menej je niekedy viac“, veď domácnosti, ktoré nie sú zbytočne preplnené, sú zvyčajne aj tie najkrajšie! Jednoduchý a čistý tvar kombinujte so štruktúrou, jemnými farbami a nebojte sa pohrať s matným a lesklým prevedením. A nezabudnite vsadiť na nadčasové doplnky, ktoré dodajú celému interiéru šmrnc a nádych elegancie!

Sanitárne produkty? Jednoznačne áno!

Sanitárne produkty pôsobia na prvý pohľad možno studeným domom, no v kombinácií s peknými dekoráciami žiarivých odtieňov sú zárukou nadčasového štýlu, ktorý snáď nikdy nezostarne! Bezdotyková vodovodná batéria vyvoláva neuveriteľný pocit hebkosti, no okrem toho poskytuje radu ďalších výhod, medzi ktoré patrí automatické nastavenie dosahu senzoru, bezpečnostné vypnutie po 1 minúte, hygienické oplachovanie rúk a v neposlednom rade úspora spotreby vody. To však nie je všetko! Ak si zakladáte na prvotriednej čistote, ekologickom i ekonomickom riešení, najmodernejší sušič rúk ECOSTEP-R1 vás presvedčí o tom, že vysušenie rúk nebolo nikdy pred tým rýchlejšie! Použitie tvrdeného plastu, špeciálneho filtračného systému, ktorý neutralizuje nepríjemné pachy a výrazná spotreba energie sú len niektoré z dôvodov, prečo sa oplatí siahnuť práve po tomto produkte, ktorý sa skvelo hodí nielen do hotelov či reštaurácií, ale pokojne i domácností!

Vyberte si zo širokej ponuky sanitárneho vybavenia

Ekologické sanitárne vybavenie, ktoré poskytuje spoločnosť ECOSTEP, sa môže pochváliť kvalitným prevedením za využitia špičkových technológií, šetrnosti k životnému prostrediu a bezpochyby i ľudskému zdraviu. Vyberte si zo širokej ponuky produktov – od bezvodých pisoárov, cez sušiče rúk až po bezdotykové vodovodné batérie.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *