My z firmy „Mytí oken Brno“ jsme profesionálové nejen v mytí oken a výloh

1892 0
Mytí oken Brno

Jsme malá zubní ordinace

Jsme malá zubní ordinace. Jsem tu jen já, můj kolega a dvě sestřičky. Sídlíme v domě společně s dalšími doktory. Na stejném patře, jako je naše ordinace, je ještě obvodní lékař a očař. V přízemí je obchod, květinářství a lékárna. Je to skvělé být takhle obklopen kolegy, ale úklid si zajišťujeme každý sám. Měli jsme trochu problém s mytím oken a tak jsme se rozhodili najít si nějakou profesionální firmu. Dostali jsme doporučení na firmu Mytí oken Brno, která se zabývá profesionálním a kvalitním zajištěním úklidů různého druhu. Mytí oken Brno.

Pro nás je však důležité, že se zabývají i mytím oken a to, že díky týmu zkušených pracovníků, kteří jsou odborně proškoleni, patří tato firma k jedničce na trhu ve svém oboru. Nepůsobí jenom u nás, ale svou věrnou klientelu má také v Německu, Rakousku a na Slovensku. Obrátili jsme se tedy na zákaznickou linku A SERVIS LIPKA, s.r.o. a domluvili si datum mytí oken a čas, který nenarušoval ordinační hodiny. Chtěli jsme navázat dlouhodobou spolupráci. Neměli jsme jednoduše chuť se tím zabývat každý měsíc. Proto jsme si na první úklid dohlídli. Mytí oken Brno.

mytí oken zvenčímytí oken zevnitřmytí oken s roletami

Čistota, i když se jedná o okna

Čistota, i když se jedná o okna, je v ordinaci velice důležitá. Od zaměstnanců jsme se dozvěděli, že k mytí oken používají takzvaný trik suchého leštění. Ten spočívá v tom, že nepoužívají žádná chemická leštidla. Tento postup si vymysleli sami a postupem času ho dovedli téměř k dokonalosti. Při čištění postupovali velice pečivě a důkladně a my byli opravdu spokojení. Postupovali tak, že nejdřív umyli veškeré nečistoty z rámů oken a z parapetů, odstranili špínu a prach a také pečlivě omyli kličky oken. Až bylo tohle všechno vyčištěno a to zevnitř i zvenčí, poté následovalo mytí skleněné plochy čistým rozmývákem se saponátem a odstranění všech nečistot kvalitní gumovou stěrkou. Poté, co skleněná plocha důkladně proschnula, jej pečlivě vyleštili suchou bavlněnou plenou.

mytí rozmývákem  jak na čistá okna  mytí zavěšením

Musíme uznat, že tato metoda, která nepoužívá chemická leštidla vydrží mnohem déle, okna jsou krásně čistá a zářivá asi 2x tak dlouho. Navíc ve srovnání s konkurencí je A SERVIS opravdu levný. Takže šetříme vlastně několikanásobně, protože k nám ani nemusí chodit tak často.

Leštidla na sebe totiž navazují prach a pyl

Leštidla na sebe totiž navazují prach a pyl, které zvýrazní na okně tahy a kruhy, kterými bylo okno leštěno. Ty jsou na oknech ve velmi krátké době po umytí zřetelné a tak kazí vzhled okna. Já osobně musím ocenit i to, jak si poradili s tím, že v okně jsou nainstalované žaluzie. Kvůli všem těmto kladům jsme se rozhodli s A SERVISEM LIPKA spolupracovat. Za tu dobu, co tomu tak je, se jejich přístup vůbec nezměnil a kvalita jejich práce si pořád drží svou laťku. A SERVIS tedy doporučujeme všem, kteří chtějí být s odvedenou prací spokojení a ještě chtějí ušetřit nějaké peníze. Mytí oken Brno.

speciální mycí prostředkygumová stěrkaprofesionální péče

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *