Nechtěné návštěvy sprejerů už vás nemusí strašit

1999 0
odstraňování graffiti Brno

Nechápavě se podívala…

úspěšné odstranění graffiti BrnoKamarádka si otevřela kadeřnický salón, ve kterém jsem se ji chystala navštívit. Když jsem k ní mířila, překvapilo mě, jak hrozně vypadá čelní stěna salónu. Byla z velké části posprejovaná a vypadalo to tam jako, kdybych měla vstoupit do kutlochu narkomanů. Jakmile jsem vstoupila, zjistila jsem, že uvnitř to vypadá úplně normálně, přívětivě. Byl to pěkný a čistý salón, jenomže tam bylo prázdno. Zeptala jsem se kamarádky, jestli jí klienty neodrazuje vnější vzhled salónu. Nechápavě se na mě podívala a říkala, že sice v posledních dnech má nouzi o klientky. Ale proč by to mělo souviset s tím, jak vypadá salon zvenčí? Odstraňování graffiti Brno.

Po chvíli se vysvětlilo, že kamarádka, která má byt nad salonem, kam vede chodba ze salonu. Teď pár dní neměla cestu kolem přední výlohy kadeřnictví, a tak nevěděla, že ji sprejeři pokryli graffiti. Když viděla, jaký to mělo vliv na zákaznice, rozhodla se, že je nezbytné graffiti co nejdříve odstranit. A především vymyslet něco, aby stejnou akci nemusela dělat pravidelně po každém zastavení sprejerů. chemické odstranění graffiti

Odstraňování graffiti Brno…

profesionální odstranění graffitiShodou okolností jsem byla u toho, když jí firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., odstraňování graffiti Brno, graffiti odstraňovala. Snažili se to provádět co nejopatrněji, aby se moc nepoškodil původní nátěr. Nebyla to lehká práce, ale zvládli to dobře. Stěnu na přání kamarádky ošetřili antigraffitovým nátěrem. Kamarádka mi vysvětlila, co to obnáší. Ochranná vrstva sloužila k tomu, aby se nasprejované graffiti dalo jednoduše a bez poškození stěny odstranit.

A SERVIS garantoval, že dorazí do dvou týdnů od doby, kdy mu bude nahlášeno nové graffiti. Pracovníci sami graffiti odstraní a ochrannou vrstvu obnoví, aby ochrana působila i nadále. Všechno to už bylo v původní ceně, takže se tím kamarádka vlastně zbavila další finanční zátěže a zbytečných starostí.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *