Účinná ochrana podlah a „Strojní mytí Brno“

2091 0
Čištění podlah Brno

Dřevěné podlahy mají velké kouzlo. Dokáží domov udělat příjemnější, teplejší, voňavější. Také máte tak rádi ten pocit, kdy vkročíte do místnosti a pod nohama vám jemně povrzávají parkety? Kdo by to nemiloval.

Ošetření polymerových podlahOdborné tepování a dezinfekce

Takovéto podlahy jsou, ale…

Takovéto podlahy jsou, ale také velmi náchylné k poškození. Nesprávné nalakování způsobí vysušení a vznikající mezery, parkety pak vržou nepříjemně a jsou poškozené. Poškodit je také můžou hlodavci, hmyz a jiní drobní živočichové. Ale i naši velcí domácí mazlíčci psy, kočky a děti parketám nesvědčí. Parkety se odírají a chřadnou.

Uklízení bytů a společných prostorůČištění podlah v domácnosti

Aby parkety sloužili dobře, spolehlivě a dlouho musí jim být zajištěna dostatečná péče. Musí být speciálně udržovány. Dřevo musí mít dostatek život a musí být chráněno před vysýcháním, ale i před vlhkostí. Znečištění a odírání také není úplně ideální pokud chceme aby parkety vypadaly krásně a nově.

Čištění podlah ve vašem bytěKdo nám vyčistí podlahy?

Takovou správnou péči jim můžeme zajistit několika způsoby…

Takovou správnou péči jim můžeme zajistit několika způsoby. Častým ošetřováním speciálními oleji, čističi a vosky. Vyhánět jakékoli osoby a živočichy, u kterých hrozí manuální poškození. Anebo podlahu nechat perfektně vyčistit, vydesinfikovat a vydrhnout speciálním strojem a následně ošetřit ochranným polymerovým voskem. Vosk podlahu uchrání před veškerými nebezpečími manuálního poškození a také před nečistotami a případnými škůdci. Čištění podlah Brno.

Na koho se obrátit s čištěním podlah?Kdo nám zajistí impregnaci podlahy?

A kde sehnat tuto speciální ochranu? Například u mnohonásobně ověřené společnosti Čištění podlah Brno, která na našem území nemá konkurenci. Tato společnost je ve svém oboru naprostá jednička o čemž vypovídá i její dlouhé trvání a mnohé zkušenosti. Pokud tedy máte zájem o profesionální ošetření parketových krytin neváhejte a kontaktujte A SERVIS LIPKA, s.r.o..    

Čím impregnovat podlahu?

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *