„Strojní čištění koberců a sedaček Plzeň“ – hloubkové a precizní čištění koberců

3686 0
čištění koberců Plzeň

Koberec dopadl příšerně…

hloubkové čištění koberců PlzeňKdyž se v našem bytě 2+kk prováděla rekonstrukce kuchyně, vyklidili jsme věci z kuchyňského koutu. Ale nenapadlo nás udělat to samé i ve zbytku místnosti. To byla chyba, protože se při rekonstrukci neskutečně prášilo. Z většiny povrchů jsem byla schopná prach odstranit, ale koberec dopadl příšerně. Dělníci si mysleli, že jsme ho tam nechali proto, že už je na vyhození (zaprášený tak i vypadal). Takže se po něm bez rozpaků procházeli ve špinavých botách. Čištění koberců Plzeň. čištění koberců v domácnostech

Abych to shrnula, jakmile skončila rekonstrukce, zbyl nám otřesně zaprášený koberec, který byl téměř na odpis. Jistě, že jsem ho zkoušela vysát a vyklepat, ale moc to nepomohlo. Prach se v něm usadil hodně silně, barvy byly zašedlé a jednoznačně volaly po důkladném vyčištění. Prosila jsem přátele, aby mi poradili, na koho se v tomto případě obrátit. Potřebovala jsem najít firmu, která by koberce čistila důkladně a do hloubky, jinak ani nemělo cenu se o něco pokoušet.

Čištění koberců Plzeň…

odborné čištění koberců strojní čištění kobercůPřátelé s profesionálním čištěním koberců neměli moc zkušeností, až na jednu kamarádku, která naopak služby takových firem využívá často. Měla přehled v tom, jaké metody čištění a firmy jsou k dispozici. Bez váhání mi doporučila A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců Plzeň, který koberce čistí strojově.

Strojové čištění se mi moc líbilo. Rotační kartáče s dlouhými štětinkami dokázaly proniknout až do samotné struktury koberce, odkud dokázaly vykartáčovat ohromné množství prachu. Pomocí těchto štětin je také možné pečlivě včesat čisticí chemii mezi všechna vlákénka koberce. Chemie na sebe naváže špínu a vytáhne ji z koberce. Koberec byl vyčištěn tak skvěle, že by nikdo nepoznal, jak hrozně s ním bylo v předchozích dnech zacházeno. Jasné a zářivé barvy vůbec nenasvědčovaly tomu, že se mohl někdy nacházet v tak zoufalém stavu.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *