Vyhodit koberec nebo mu dát ještě šanci? Zkuste čištění od „Strojního tepování sedaček a čištění koberců Plzeň“!

2009 0
jak odstranit fleky z koberce

Když mi ségra říkala, že mají na půdě svého domu ještě nějaký koberec po mámě, který neměla kam dát, rozhodla jsem se, že si ho vezmu. Říkala jsem si, že to bude pěkné mít doma něco po ní. Nadšení mě ale docela brzo přešlo, vlastně hned poté, co jsem koberec snesla z půdy a celý zaprášený ho rozvinula. Nevypadal moc dobře. Uvažovala jsem, co s ním. Bylo mi líto ho vyhodit. Říkala jsem si, že možná nějaké pořádné a hloubkové čištění by mu mohlo pomoct. Čištění koberců Plzen

kobercová plocha jako nová vyčištění že po skvrnách není ani stopa čistý koberec bez různých bakterií

Koberec jsem si nakone…

Koberec jsem si nakonec odvezla domů a pustila se do vyhledávání firem, které nabízejí zevrubné čištění koberců. Parní a podobná čištění nepřipadala v úvahu. Okamžitě jsem zavrhla všechno, co vypadalo tak, že by koberec čistilo jen povrchově. Ani extrakční metoda se mi nelíbila, nedůvěřovala jsem tomu, že by se extraktorem dalo jít opravdu do hloubky. Když jsem narazila na strojové čištění firmy Čištění koberců Plzen, konečně jsem začínala mít pocit, že jsem našla to, co potřebuji.

profesionální vyčištění kobrcové plochy čištění šetrnou chemií precizní přístup čištění koberců

K tomuto čištění se využívá…

K tomuto čištění se využívá kotoučový stroj s rotačními kartáči, které mají štětiny dlouhé několik centimetrů. Tato informace mě přesvědčila, že je to pro můj koberec to pravé. Pozitivně na mě působilo i to, že se zaměstnanci firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. při pohledu na můj koberec nezděsili, to vypovídalo o tom, že už asi čistili koberce v kdoví jakém stavu. Nanesli na koberec speciální čisticí chemii, pár minut se nechala působit a pak už ji začali pomocí kotoučového stroje rozkartáčovávat mezi vlákna koberce.

jak se zbavit odolných skvrn na kobercích čištění koberců Plzen vyčištění šetrnou a kvalitní chemií

Čištění bylo dost hloubkové, s kartáči se…

Čištění bylo dost hloubkové, s kartáči se podařilo vyčesat zašlapané nečistoty, čisticí chemie si poradila i se zaschlými skvrnami. Když na závěr použili vysokotlaký vysavač a odsáli s ním všechny vyčesané nečistoty, zbytky chemie a většinu vody, zjistila jsem, že koberec vypadá ohromně.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *