Špinavý koberec od barev není pro „Strojní čištění koberců a sedaček Pardubice“ žádný problém

1876 0
čištění koberců Pardubice

Pracuji jako ředitelka mateřské školy a před nějakým časem mě už přestalo bavit se dívat na koberec plný barev. Ačkoliv s dětmi malujeme a kreslíme v jiné místnosti, herna s kobercem se nachází v těsné blízkosti. čištění koberců Pardubice

Čištění koberců v hotelích PrardubiceStrojové čištění dlouhých chodebHygienicky čistý koberec

Obrátila jsem se…

Obrátila jsem se tedy na firmu čištění koberců Pardubice,  byla jsem trochu nervózní, že takto stará špína už nepůjde vyčistit, ale zaměstnanci A SERVISU mě ubezpečili o opaku a ujistili mě, že se jedná o úplně běžný problémem, který je pro ně úplně denním chlebem. Potěšil mě pozitivní přístup i pochopení, že banda 20 dětí se prostě nedá udržet na jednom místě a o to hůř, když mají v roce barvy.

To pak zanechávají stopy….

To pak zanechávají stopy všude. No co jsme mateřská škola a ne nemocnice. Tady si děti hrají a jestli něco ušpiní, není už takový problém. Nejdříve jsem tedy poprosila paní uklízečku, jestli by místo běžného vysávání nemohla zkusit koberec vyčistit, ale výsledek nebyl valný. Skvrny se spíš rozlezly po koberci, než že by zmizely. Byly sice světlejší, ale čistý koberec vypadá prostě jinak. Nakonec jsem sedla k internetu a našla firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. Domluvili jsme se na termínu a oni přijeli. Sdělili mi, že na pořádné vyčištění koberce už jsou staré praktiky typu extrakčního čištění nepříliš účinné. Něco takového zkoušela naše paní uklízečka. A co teprve když máte skvrny dlouhou dobu zaschlé a zašlapané. Ujistili mě, že to však není nic, co by nezvládli. Vyložili si potřebné nástroje k práci a dali se do toho.

Vyčistíme i chlupy od domácích mazlíčkůMokré čištění koberců Čisté koberce po generálním čištění

A SERVIS LIPKA…

A SERVIS LIPKA používá moderní technologii čištění koberců pomocí hloubkového strojového čištění. Takovéto čištění je sice dražší a trvá déle, ale výsledek prostě stojí za to. Způsob čištění funguje tak, že se hloubkově zapraví značková chemická látka do struktury samotného koberce za pomoci velmi výkonného kotoučového stroje s rotačními kartáči. Jedná se o speciální a zároveň šetrnou kosmetiku, která spolehlivě i v hloubce struktury koberce nabalí do vzniklé pěny z čistění všechny nečistoty, i ty již hodně zašlé a k tomu také alergeny a roztoče. Co je také velkou výhodou tohoto způsobu čištění, je zajisté fakt, že celý koberec řádně dezinfikuje a zbaví se roztočů a alergenů a to je v případě školky docela důležitá věc. Pomocí asi 50 kilového kotoučového stoje se jim za několik hodin nakonec koberec podařilo vyčistit.

Vysávání koberců 3-motorovým vysavačemDezinfekce koberce je důležitáKoberec bez fleků

A po dlouhou dobu…

A po dlouhou dobu zaschlých a zašlapaných barvách nebylo ani stopy, koberec rázem vypadal téměř jako nový a co víc, nádherně voněl. To děti určitě ocení, protože se po něm neustále válí. A to teď mohou dělat bez jakéhokoliv problému, protože koberec je zdravotně nezávadný, bez roztočů, alergenů a bakterií. Co také musím ocenit je pozitivní přístup a profesionální chování. Kdyby se všechny firmy chovaly jako A SERVIS fungovala by tato republika úplně jinak.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *