Čistota výloh na prvním místě! „Výškové práce Brno“ to dokázaly

1869 0
mytí oken ceník

Možné způsoby mytí výloh ve výšce jsou mi známé. Znám je, protože sama takovou výlohu vlastním a musím ji nechávat pravidelně umýt, aby to v mém podniku nevypadalo jako ve strašidelném zámku a já tak nepřicházela o zákazníky.

Spolupracovala jsem s několika firmami, které jsem oslovila se žádostí o výškové mytí výloh. S jejich službami jsem ale nebyla spokojena. Přistupovali ke své práci velice nezodpovědně a bez jakékoli viditelné snahy. Domluva s nimi byla problematická a často dost nepříjemná.

Dohánělo mě k zoufalství, jak každá další firma, se kterou jsem spolupracovala, byla stejná nebo dokonce horší než tak předcházející. Nechtělo se mi věřit, že by u nás nebyl nikdo, na koho by bylo spolehnutí, a kdo by svou práci odváděl dobře. Pověst českých úklidových firem nakonec zachránila firma Okna, mytí Brno, která mi dokázala, že výškové mytí oken a výloh lze provádět kvalitně.

Mytí oken BrnoMytí oken pomocí horolezcůMytí fotovoltaických panelů

Mytí výškových budov

Komunikace s touto firmou…

Komunikace s touto firmou je pro mě velice inspirativní. Vidím, jak se špičková firma chová ke svému zákazníkovi a jak dobře to působí na vzájemné vztahy. Proto i já se snažím si vzít z A SERVISU příklad a chovat se ke svým zákazníkům se stejnou úctou, zdvořilostí a vstřícností. Stejně tak mě uchvacuje a inspiruje i perfektně odváděná práce zaměstnanců firmy. Nic nezanedbávají a vždy se snaží o ten nejlepší výsledek, který pokaždé jejich práce přináší.

Úspěšná práce zaměstnanců pramení z perfektního zázemí a školení, které jim firma dala k dispozici. Díky tomu využívají zaměstnanci skvělý trik leštění skel nasucho a bez leštidla, což má skvělé účinky. Moje výlohy vypadají lépe než kdy dřív. Cítím se díky tomu v prostorách svého podniku dobře a stejně tak to jistě cítí i mí zákazníci.

Čištění solárních panelůMytí a čištění reklamMytí oken Brno

Jakým přípravkem se zbavit plísně

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *