Mytí oken před svatbou jsme nepodcenili, „Výškové práce Plzeň“ odvedly práci dokonale

2105 0
Mytí oken ve výškách

Měli jsme krátce před svatbou. A u nás v rodině se tyto obřady berou hodně vážně. Máme spoustu tradic, které se ve svatební den musí dodržet. Jednou z nich je i snídaně pro svatebčany v domě rodičů nevěsty a následné předávání nevěsty ženichovi. To znamená, že dům rodičů se na pár hodin stává důležitým dějištěm. Část rodiny ženicha vidí tento dům poprvé a dá se počítat s tím, že celé stavení bude pod drobnohledem.

Rodiče si to dobře uvědomovali a bláznili z toho už měsíce předem. Pouštěli se kvůli tomu do oprav, na které se už roky čekalo. Taky se už s velkým předstihem pustili do důkladného úklidu. Netušila jsem, že by naše zasnoubení mohlo spustit takovou lavinu, ale naši se chtěli ukázat v tom nejlepším světle, a proto se do toho pustili ve velkém.

mytí oken s roletamijak na čistá oknamytí rozmývákemmytí zavěšením

Dokonce se po letech rozhodli umýt skla…

Dokonce se po letech rozhodli umýt skla prosklené zimní zahrady v patře domu, nad kterou už kdysi zlomili hůl. A proč? Bylo to trošku nedomyšlené, skla zimní zahrady byla vysoko nad zemí a nedala se vyklápět ani otevírat, takže umýt jejich vnější stranu bylo nemožné. Jediné řešení bylo výškové mytí oken, ke kterému se tentokrát přistoupilo. Rodiče objednali firmu Okna, mytí Plzeň a týden před svatbou je nechali skla zimní zahrady umýt.

Firma využila výsuvnou montážní plošinu a svého úkolu se velice zdatně zhostila. Když rodiče viděli výsledek práce pracovníků firmy, rozhodli se je ještě narychlo objednat, aby umyli i zbylá okna, která najednou ve srovnání se skly zimní zahrady vypadala upatlaně a nevzhledně, ačkoli byla umyta den předem.

A SERVIS je rychlý a pružný, takže dokázali poptávce rodičů vyhovět, a mytí a leštění oken celého domu ještě před svatbou stihli. Všichni jsme jen nevěřícně zírali, jak dokonale je možné okna umýt.

speciální mycí prostředkygumová stěrkamytí oken zvenčímytí oken ceníkmytí oken Plzeň

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *