I mytí oken vyžaduje odbornou ruku, pokud je chcete mít kvalitně umyté

2030 0
Prostředky na mytí oken

Mytí oken je určitě jednou z úklidových záležitostí, kterou je lepší přenechávat profesionálům. A proto jej nabízíme i v naší firmě Okna, mytí Brno. Je samozřejmé, že mytí oken se pro lidi stává čím dál složitější záležitostí. Protože se staví vyšší a vyšší budovy a umývat okna ve vysokém patře není nic příjemného, proto je logické. Že se tomu většina lidí vyhýbá. Následkem toho jsou pak okna často špinavá. Ukládá se na nich čím dál více špíny zvenčí, takže když se poté jednou člověk následně odhodlá. Že by je umyl, tak poté stejně běžným mytím poté nejsou tak čisté, jak by si představoval.

Proto je lepší tento složitý úkol lepší nechat na nás, protože disponujeme jak kvalitními čisticími prostředky, které většinou běžně nekoupíte v obchodech, a také proškolenými zaměstnanci. Pro které není mytí oken ve výškách žádnou překážkou. Pro kvalitní provedení mytí oken je vždy důležité perfektně umýt celou plochu okna včetně jeho rámů a parapetů. Naše technologie mytí oken spočívá v pečlivém provedení čistým rozmývákem a následným důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou. Po proschnutí umyté plochy pracovníci provedou leštění na sucho čistou bavlněnou plenou.

Mytí oken BrnoMytí oken Ostravajak na čistá okna

Mytí oken ve výškách

Díky obrovským dlouholetým zkušenostem…

Díky obrovským dlouholetým zkušenostem je vždy realizována vlastní kvalitní technologie tzv. triku suchého leštění. Pro zásadní firemní důraz na kvalitu provádění úklidových služeb proto nikdy pracovníci nepoužívají leštící přípravky. I když je to určitě fyzicky náročnější postup, okna vyleští pouze na sucho a tím je zaručeno, že okna zůstanou déle čistá.  Společnost má spolehlivě ověřeno, že při použití leštících přípravků za mokra, jsou po krátkém čase vidět na oknech esteticky nepřijatelné šmouhy a tahy leštění. A to je také jeden z dalších problémů, co se často stává, když si lidé leští okna. Mají na oknech šmouhy a myslí si, že čím více leštícího přípravku na okna použijí, tak okna budou lesklejší.

Ale bohužel, bude tam jen čím dál více nežádoucích šmouh a dosáhnout tím tak naopak opačného a ke všemu nežádaného efektu. Všech těchto faktorů si byly vědomy i naše poslední zákaznice. Jedna z nich měla rozlučku se svobodou ve velké vile a povedlo se jim velice zamazat okna. Upřímně, docela by nás zajímalo, jak se jim to takto povedlo, ale co jsme z rozhovoru pochopili, tak to nevěděly ani ony samy. Co už, naším problémem nebylo vyšetřit příčinu, ale odstranit následek, takže se do toho naši zaměstnanci pustili. Okna vyčistili bez problému a naše zákaznice byly velice spokojené, což bylo naším cílem. K čemu nabízet služby, které nepřinášejí radost?

mytí zavěšenímgumová stěrkaprofesionální péčeleštění oken suchou metodou

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *