Trápí vás zápach nakládaného hermelínu a olej na koberci? Obraťte se na „Strojové čištění koberců Plzeň“

1948 0
koberce, čištění Plzeň

Koberce, čištění Plzeň…

odstranění zašlapané špíny z koberceDěláte oslavu a až všichni odejdou zjistíte, že koberec znečištěný od oleje, ve kterém jste nakládala hermelín? Nebo, že někdo zašlapal do koberce křupky nebo, že někdo omylem ukápl trochu coly nebo vína na zem? To všechno pěkně naštve, ale můžete si být jistí, že pokud se se svým problém obrátíte na ty správné lidi. Nebude to žádný problém. A váš koberec bude opět stejně krásně čistý, ne jako před oslavou, ale jako v den, kdy jste ho kupovali. Takové služby nabízí naše firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., koberce, čištění Plzeň, působící nejen u nás, ale také v zahraničí. U našich sousedů v Německu, v Rakousku a na Slovensku.

Koberce čistíme pomocí strojové kotoučové metody. To je technologie, která je velice moderní a účinná. Na rozdíl od extrakční metody čištění, kterou nabízí většina jiných úklidových firem odvede svou práci opravdu kvalitně. Extrakční metoda se na hloubkové čištění vůbec nehodí a někdy může způsobit více škody, než užitku. Tím víc, pokud je prováděna neodborně. Obrátila se na nás mladá maminka, která pořádala rodinnou oslavu pro své dvě děti. A po odchodu všech našla na koberci spoušť. Nejdříve se snažila koberec dát do pořádku sama, ale potom uznala, že bude lepší se obrátit na profesionály. čištění koberců kotoučovým strojem

Dodává koberci nový vzhled…

Mytí koberce běžnými saponáty má totiž za výsledek jenom skvrny na koberci a rozmazanou špínu. Na rozdíl od toho kotoučový stroj pomocí rotačních kartáčů zapracovává aplikovanou značkovou chemii do koberce tak dlouho. Dokud nedojde k odstranění všech nečistot, a to samozřejmě i těch, které jsou usazené do hloubky vašeho koberce. Odstraňuje tedy nejenom aktuální špínu, ale i špínu dlouholetou. Dodává koberci nový vzhled, vlas se znovu narovná a načechrá a koberec tak získá zpátky svůj objem. V případě tohoto koberce je i zvlášť důležité zbavení se zápachu, který koberec nasál. I to je samozřejmostí, kromě toho, že koberec přestane smrdět, začne naopak vonět. Koberec je krásně svěží a to i co se týká právě vůně. jak odstranit červené víno z koberce

odstranění bláta z koberceMladá maminka, která se letos rozhodla pořádat oslavu v námořnickém stylu. A každému připravit jídlo přesně podle jeho chuti. Zajistit program i stylovou výzdobu byla s naší práci velice spokojená. Pochvalovala si taky přístup našeho personálu. Právě krásnou vůni koberce ocenila skoro nejvíce, protože hermelín má sice ráda, ale čeho je moc je příliš. Vždy nás nejvíce potěší, když víme, že jsou naši zákazníci spokojení. Víme, že jsme odvedli kvalitní a dobrou práci tak, aby se k nám zákazníci vraceli.

Držíme jí palce…

Snažíme se naši práci provádět tak, jak bychom sami chtěli, aby ji někdo dělal pro nás. Mladou maminku musíme ale obdivovat za to, jak dokázala uspořádat oslavu s tolika lidmi v takovém malém bytě. Trochu se divíme, že škod nebylo víc, než špinavý koberec. Ikdyž bychom jí to samozřejmě nepřáli. Naopak jí držíme palce, ať se to příští rok obejde i bez tohoto. Ať může na povedenou oslavu ještě dlouho vzpomínat.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *