Metoda strojového čištění odstraní i skvrny od laku na nehty

1879 0
koberce, čištění Praha 1

Koberce, čištění Praha 1…

čištění koberců v kanceláři Praha 1A SERVIS LIPKA, s.r.o., koberce, čištění Praha 1 patří k předním českým úklidovým firmám. Máme širokou zákaznickou síť nejen v České republice a na Slovensku, ale také v Rakousku a Německu. Náš úspěch na zahraničních trzích svědčí o kvalitně odvedené práci s použitím těch nejlepších technologií a strojového vybavení. Čištěním koberců se naše firma A SERVIS zabývá už několik let. Tvrdá práce přináší ovoce a tak je tomu i u nás. Na naši práci máme samé dobré ohlasy a za sebou spoustu spokojených zákazníků.

Tajemství našeho úspěchu tkví v použití zdokonalené technologii strojového čištění koberců. Tato profesionální metoda, prováděná pomocí asi 50 kilového tlakového kotoučového stroje využívá značkové čistící prostředky a tím dosahuje nadstandartních výsledků. Metoda strojového čištění kotoučovým strojem odráží nejnovější možnosti vědy a výzkumu. Díky naší flexibilitě jsme ji dokázali téměř okamžitě zavést do praxe. A díky dlouholetým zkušenostem navíc i zdokonalenou tak, že spokojený klient mnohdy nevěří vlastním očím. Že se skutečně jedná o jeho původní koberec, který mnohaletým používáním byl téměř na vyhození.

Může zanechat nenapravitelné škody…

V naší firmě pracují pouze proškolení profesionálové, kteří dělají svoji práci poctivě a svědomitě. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně a s náležitou péčí. Tak to bylo v i případě mladé slečny. Ta se na nás obrátila s prosbou o vyčištění koberce od laku na nehty. Slečna Kateřina totiž velice dbá o svůj vzhled. Vždy se snaží dotáhnout k dokonalosti celý svůj outfit. K tomu jí pomáhají i takové detaily, jako je správně zvolený lak na nehty. Jak ale každý víme, takový lak na nehty pokud se rozlije na koberec může zanechat téměř nenapravitelné škody. Kateřina se nejdříve snažila lak z koberce dostat pomocí odlakovače. Tato metoda však byla velmi náročná a neúčinná. Dokonce se zdálo, že místo laku se koberec zbavuje svojí původní barvy. Proto se obrátila na naši firmu. My jsme pomocí metody strojového čištění kotoučovým strojem koberec vyčistili k dokonalosti. odstranění fleku od vína z koberce

Zanechává nádhernou vůni…

Využili jsme silného a přitom velmi šetrného strojového vybavení v podobě kotoučového stroje. Ten pomocí rotačních kartáčů zapracovává jednu z nejlepších značek kosmetiky do koberce tak dlouho. Dokud neodstraní všechny nečistoty, bakterie, roztoče a hlavně zaschlý lak z koberce. Podstatným rysem účinnosti této metody je spolehlivě vkartáčovaná chemie až do samé struktury koberce, zaručující dokonalé vyčištění a dezinfekci. Výhodou této metody je také to, co ocení především dámy a slečny. Zanechává v koberci nádhernou vůni a obnovuje původní jemnou a měkkou strukturu koberce.

čištění koberců strojovou metodouDruhým důvodem vysoké účinnosti naší metody je použití vysokotlakého třímotorového vysavače, který pečlivě a prakticky do sucha všechno odsaje. Po našem zásahu tedy koberec vypadal jako nový. Po skvrnách od laku na nehty nebylo ani památky a zmizely i ostatní dlouhodobé nečistoty. Jsme rádi, že slečna Kateřina byla s naší prací spokojena. Doufáme, že příště si na svůj koberec dá větší pozor. Ale kdyby ne, stále jsme tu my a o všechno se postaráme.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *