Kdo zná firmu Anti graffiti Brno, tomu sprejeři strach nenaženou

1976 0
Odstraňování graffiti Brno

Graffiti na svém domě asi nikdo nevidí rád. Nejčastější reakce na tuto situaci je zděšení a bezradnost. Jsem rád, že jsem nespadal mezi většinu, když se tato událost přihodila i mně. Není to totiž nijak dlouho, co jsem podobnou záležitost pomáhal vyřešit přátelům. Sprejeři si k nim našli cestu a oni museli něco vymyslet, pokud nechtěli, aby jejich dům vypadal jako obydlí squaterů.Odstraňování graffiti Brno

STOP GRAFFITIGRAFFITI A JEHO ODSTRANĚNÍGRAFFITI NA VRATECH

Tito mí přátelé…

Tito mí přátelé nejsou příliš prakticky založení a s řešením podobných situací si absolutně neví rady, takže mě poprosili, abych jim pomohl. Nakonec jsme společně našli výborné řešení v podobě firmy Odstraňování graffiti Brno.  V tomtéž momentě, kdy jsem zaregistroval graffiti na svém domě, jsem okamžitě věděl, jaký bude můj další krok. Díky tomu jsem nepropadl panice, jen jsem firmu kontaktoval. Oslovil jsem ji a požádal o odstranění graffiti a následnou aplikaci antigraffitového nátěru, protože mi bylo jasné, že tohle nebylo poslední slovo sprejerů. Věděl jsem, že tím, že graffiti nechám odstranit, je okamžitě vydráždím k dalšímu protiútoku. Bylo by hloupé nepodniknout žádné preventivní opatření.

GRAFFITI V TUNELUGRAFFITI NA SKLEMODRÉ GRAFFITI

Stejně jako v případě…

Stejně jako v případě domu mých přátel, i u mě pracovali zaměstnanci firmy velice rychle a současně pečlivě. S opatrností odstraňovali graffiti a následně nanášeli antigraffitový nátěr. Jakmile došlo na to, čeho jsem se od začátku obával – tedy dalšímu zásahu ze strany sprejerů, okamžitě jsem firmu informoval o tom, co se stalo. Netrvalo dlouho a zaměstnanci firmy k nám opět přijeli, aby se o všechno postarali.

NEPĚKNÉ GRAFFITIGRAFFITI NA BETONUGRAFFITI NAVRSTVENÉ

Jak jsem očekával…

Jak jsem očekával, všechno se to odehrálo velice rychle a k mé plné spokojenosti. Stejně jako na domě mých přátel, i z toho mého bylo graffiti odstraněno během okamžiku a bez poškození stěny. A SERVIS LIPKA, s.r.o. je spolehlivý a vždy si plní své závazky.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *