Nechcete ztrácet čas mytím oken? Obraťte se na profesionály z „Výškových prací Praha“

1749 0
výškové práce

Lidé se na nás obracejí z různých důvodů, některé nečistoty a skvrny prostě sami nedokáží odstranit, jiné sice ano, ale nechtějí tím ztrácet čas. Takový je i důvod proč se na nás obrátil mladý pár s prosbou o umytí a vyleštění oken. Tento mladý pár žije dost hektickým životem, a proto nemá času nazbyt. Hodně cestují a často jsou mimo domov. Jejich poslední kroky mířili do Asie, kterou jak se patří procestovali. Další zastávka prý bude Střední Amerika, Kuba a Hawaii. Právě proto, že takto cestují, snaží se využít všechen čas, když jsou doma s přáteli a rodinou a ne se zabývat věcmi, jako je úklid. Na druhou stranu samozřejmě chtějí mít doma uklizeno a čisto. Proto se pravidelně obrací na naši firmu Mytí oken Praha 3, cena, která se zabývá různými druhy úklidu.

leštění oken suchou metodou Mytí oken Praha 3, cena Mytí oken pomocí horolezců

Zabýváme se například čištěním koberců a podlah…

Zabýváme se například čištěním koberců a podlah nebo odstraňováním plísní a graffiti. Jsme jedničkou na trhu v oblasti téměř všech druhů úklidu a to nejenom v České republice, ale také v zahraničí. Svoje věrné zákazníky máme v Rakousku, v Německu i na Slovensku. Tento mladý pár se na nás obrací právě s prosbou mytí oken. Naše spolupráce je už dlouhodobá. Proto je domluva vždycky jasná a rychlá. Za dobu našeho působení na trhu jsme si vymysleli vlastní postupy a ty zdokonalili tak, že výsledek je opravdu 100%. Postupujeme vždycky stejně. Nejdříve začneme pečlivým čištěním šetrným rozmývákem, potom všechno důkladně setřeme stěrkou s kvalitní gumou.

jak na okna ve výšce mytí oken zvenčí mytí oken s roletami

Po proschnutí umyté plochy se dáme do leštění…

Po proschnutí umyté plochy se dáme do leštění. Leštění provádíme ze zásady na sucho čistou bavlněnou plenou. Tuto technologii, kterou jsme si vyvinuli sami, jsme nazvali jako tzv. trik suchého leštění. Naši pracovníci nikdy nepoužívají leštící přípravky, přesto, že se jedná o fyzicky náročnější postup, tím, že okna vyleštíme pouze na sucho, je zaručeno, že zůstanou déle čistá. To je další bonus pro naše zákazníky. Ušetří, protože se na nás nemusí obracet tak často, jako by to museli dělat v případě jiných firem. My v A SERVISU LIPKA, s.r.o. máme spolehlivě ověřeno, že při použití leštících přípravků za mokra jsou po krátkém čase vidět na oknech šmouhy a tahy leštění.

Mytí a čištění log Čištění solárních panelů Stržení krycích folií z oken

To je samozřejmě neakceptovatelné…

To je samozřejmě neakceptovatelné a proto dbáme na to, aby ani při vlastním mytí skleněných ploch nezůstaly na oknech žádné zbytky starého leštidla. I staré leštidlo za čas vlivem povětrnostních podmínek „vystoupí“ a jsou viditelné nevzhledné stopy a mapy po leštění. Jsou i vaše okna zaneřáděná a nechce se vám do úklidu a nebo na něj nemáte čas a sílu? Nebojte se na nás obrátit, my vám s vaším úklidem rádi pomůžeme a vám pak zbyde více času, třeba na cestování. Kam se vydáte příště vy? Mytí oken Praha 3, cena

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *