Neignorujte graffiti, bojujte s ním! Existuje účinné řešení!

1926 0
graffiti, odstraňování Praha

Nic jim není svaté…

chemické odstraňování graffitiGraffiti není u nás na sídlišti nic neobvyklého. Vidím ho téměř na každém domě. A je mi z toho strašně smutno. Nejen z toho, jak jednají sprejeři, že jim není nic svaté a s klidem narušují cizí majetek. Ale je mi líto i toho, jak na to reagují majitelé budov. Ta neskutečná pasivita mě zaráží a trápí. Čekala bych, že lidem bude více záležet na okolí, ve kterém vyrůstají naše děti. Snažím se v této věci angažovat. Nejsem vlastníkem žádné z budov, ale pokouším se motivovat majitele, aby konečně začali něco dělat. Překvapuje mě, jak malá míra osvěty mezi těmito lidmi je. Většinou se totiž setkávám s názorem, že je zbytečné cokoli dělat, když náklady na odstraňování graffiti jsou tak vysoké. Navíc je prý prokázáno, že se na většinu budov sprejuje opakovaně. Jenomže na opakované odstraňování graffiti už majitelé absolutně nemají peníze. Graffiti, odstraňování Praha.

Graffiti, odstraňování Praha

Žasnu, jak si majitelé budov dokáží najít argumenty, proč nic nedělat. Ale že by se informovali o možnostech, které zajišťují preventivní ochranu proti opakovanému nanášení graffiti. A jsou finančně velice výhodné, to je ani ve snu nenapadne. Vzhledem k tomu, že já jsem sama jako vlastník bytu v domě nedávno spolurozhodovala o odstranění graffiti. Věděla jsem, jaké možnosti jsou. Proto vždy jednoznačně doporučuji firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., graffiti, odstraňování Praharychlé odstranění graffiti

způsoby odstranění graffitiU nás na domě odvedla obrovský kus práce. Odstranila všechna graffiti a postarala se o to, abychom s nimi už do budoucna neměli žádné starosti. Aplikováním antigraffitového nátěru bylo zajištěno vždy rychlé a snadné odstranění graffiti, a to bez sebemenšího poškození omítky. Vzhledem k tomu, že už jsme měli několikrát možnost nátěr vyzkoušet, tak vím, o čem mluvím. Ráda bych, aby této možnosti využili i ostatní a aby se naše okolí konečně zkulturnilo.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *