Čištění sedačky, tepování koberce Brno

2392 0
čištění, koberce Brno

Pořídili jsme si štěně…

hloubkové čištění kobercůDobrý den, na jaře jsme si pořídili štěně fenky bígla jménem Sára a ta je takový malý čert, že nezůstane chvíli v klidu. Moje maminka říká, že je jako pytel blech. Co se před ní neschová a nedá z jejího dosahu, hned otestuje svými zoubky. Ta mě naučila všechno poklízet z konferenčního stolku a i z podlahy. Je jako každé štěně, prostě všetečka. Před týdnem se ji podařil ale kousek opravdu husarský. Když jsem se vrátila z práce, myslela jsem, že mě raní mrtvice, co ta zase provedla. Čištění, koberce Brno.

Jediné kvítko-palma, které bylo ve velkém květináči na zemi, tak vytáhla z květináče a celý drn s kořeny a hlínou potahala po celé kuchyni a chodbě. Všude kam člověk na podlahu pohleděl, byla hlína. Pak jsem si všimla, že pod hlínou jsou nějaké červené fleky. Úplně jsem se vyděsila, že je to krev, že se asi o něco ta malá čertice pořezala. Hned jsem se přestala všímat té spouště a šla ji zkontrolovat, jestli nemá nějaké zranění. Nenašla jsem nic, jen jsem viděla, jak má kolem tlamičky červené chloupky. dezinfekční čištění koberců

Nemám experimentovat…

odstranění alergenů z kobercePřemýšlela jsem, co to pro boha je? Rtěnka! Jedinou věc, kterou jsem ráno ve spěchu zapomněla sklidit ze stolu, byla rtěnka a Sára s ní naložila po svém. Celou ji totiž rozkousala a kousky zošmudlala po koberci jak v kuchyni, tak i na chodbě. Celou tu spoušť po koberci jsem začala uklízet, vysála a dala se do čištění fleků jak od hlíny, tak i od rtěnky. Rtěnka ale i přes všechnu moji snahu ne a ne z koberce pustit. Volala jsem hned mamince, jestli nezná nějaký fígl, jak rtěnku z koberce dostat pryč. Řekla mi, že nemám experimentovat a raději se pustit do hledání nějaké odborné firmy, na čištění koberců, že mastnou rtěnku s největší pravděpodobností jen tak z koberce nedostanu.

Čištění, koberce Brno…

Vyhledala jsem si na internetu firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění, koberce Brno, která je odborníkem na čištění koberců a hned se s ní domluvila na druhý den, kdy budou moct přijet koberec vyčistit. Druhý den dopoledne dojel pán a paní z této firmy a začali koberec čistit jejich profesionální chemií společně s kotoučovým strojem. Místa od rtěnky mizely jedno po druhém. Spadl mi kámen ze srdce, že koberec se podařilo vyčistit. Už jsem se začala smiřovat s tím, že než Sára vyroste z toho jejího rošťáckýho věku, že koberec prostě mít nebudeme a pak si budeme muset pořídit koberec nový. Strojové čištění koberců Brno od firmy A SERVIS mohu doporučit pro ty, kteří potřebují vyčistit perfektně koberce.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *