Když na plísně nestačíte, je na čase pozvat odborníka. Odstraňování plísní Ostrava. Protiplísňové nátěry

2255 0
Čím odstranit plíseň

Ochrana proti plísnímMoje mladší sestra se nedávno odstěhovala od našich rodičů. Chtěla se osamostatnit, a tak si pronajala byt. Dost mě to překvapilo, očekával jsem, že se od našich odstěhuje, až bude mít nějakého partnera, aby nemusela bydlet sama. Měl jsem totiž docela obavu, že se o sebe nedokáže sama postarat.

Když jsem jí pomáhal se stěhováním, předpokládal jsem, že brzy zavolá, abych jí pomohl s něčím dalším. Ale kupodivu se v dalších měsících nic takového nestalo. Vypadalo to, že všechny drobné záležitosti na bytě si je schopná řešit sama.

Potom se ale poprvé ozvala s prosbou o pomoc Čím odstranit plíseň. Bylo to v zimě a začaly jí na stěnách růst nějaké černé chlupaté nánosy. Byla to samozřejmě plíseň, to jsem poznal i z jejího popisu. Poradil jsem jí, ať vyzkouší nastříkat savo. Doufal jsem, že to zabere, protože mě čekala pětitýdenní služební cesta v zahraničí, takže bylo vyloučeno, abych v tu dobu sestře zrovna nějak pomohl.

Po návratu…

Jak odstranit nebezpečné plísněPo návratu jsem navštívil sestru. Plísně nikde nebyly, tak mě potěšilo, že moje rada se savem měla úspěch. Sestry jsem se zeptal, jestli zabralo už první nastříkání prostředku. Sestra se zasmála a řekla mi, že tohle nepomohlo vůbec. Potom mi začala líčit, jak se to jen horšilo a jak nakonec zavolala firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Firma jí poskytla perfektní servis, nejdříve si byt prohlédli a do detailu jí vysvětlili, co musí dělat, aby se v bytě nedržela vlhkost. Při další návštěvě už jí odstraňovali plísně ze stěny. Použili prý i nějakou hodně kvalitní dezinfekci bez chlóru. A nakonec ji navštívili ještě jednou, a to na stěnu nanesli LSG protiplísňový nátěr.

Sestra si celou práci moc chválila. A já jsem byl překvapený a potěšený, že si nakonec dokázala tak skvěle poradit sama. Sama se rozhodla vybrat firmu a dokázala vybrat takovou perfektní.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *