Na čištění koberců je nejlepší vybrat si strojovou metodu, pokud chcete zářivé koberce zpět. Čištění Brno

1898 0
Koberce čištění

cena čištění kobercůNaše dcera měla v rámci školní výbavy ubytovat jednu Francouzku. Já jsem toho s ní moc nenamluvila, ale v jedné věci mě opravdu hodně štvala. Měla pořád tendenci chodit v botách, a to máme všude koberce. Dcera říkala, že jsou na to ve Francii zvyklí, že tam chodí v botách pomalu i do postele. Dcera říkala, že jí několikrát říkala, aby se vyzouvala, ale prý na to neustále zapomínala. A prý se to nedělo jen u nás, ale i v ostatních rodinách, kde ubytovali Francouze. A musím říct, že jak odjela, tak koberce byly ve značně horším stavu než před jejím příchodem. Upřímně ani jsem se nenamáhala to vyčistit, protože jsem věděla, že bych nad tím strávila moře času a stejně by to dost pravděpodobně nebylo moc platné.

Manžel sám říkal, ať se na to vykašlu, že si na to raději někoho najmeme. Takže jsme hledali na internetu firmu, která by měla dobré reference. A nakonec se nám nejvíce líbila úklidová firma Koberce čištění i když patřila sice k těm nejdražším, ale zase měla opravdu velké množství pozitivních ohlasů, takže jsme si řekli, že to nebude moc velký risk a vyhozené peníze k tomu. Takže jsme jim zavolali a domluvili se s nimi na datu, kalkulaci a všech ostatních detailech. Slečna, se kterou jsme mluvili po telefonu, byla moc milá a hned druhý den nám poslala koncept zakázky.

Jejich…

jak odstranit skvrnu z koberceJejich přístup k vyřízení našich požadavků a rychlost jednání na nás udělal moc dobrý dojem a začínali jsme z nich být nadšení, a to ještě se nepustili ani do čištění našich koberců. V domluvený den přijel jejich tým zaměstnanců a pustili se do práce. Nejprve aplikovali kvalitní chemii, čímž koberec dezinfikovali a zbavili jej nečistot. V další fázi použili kotoučový stroj, který dokonale vykartáčoval povrch koberce. A nakonec vše vysáli kvalitním vysavačem, který tak koberec zbavil všech nečistot, koberec vysušil prakticky do sucha a byl hlavně krásně čistý a beze skvrn. Byli jsme nadšení. A nejen z jejich práce, ale i z jejich zaměstnanců.

Byl to opravdu skvěle proškolený a sehraný tým. Všichni byli neskutečně milí a vstřícní, s čímž jsem se doposud u jiné firmy nesetkala. Bylo vidět, že jim nejde o to svou práci udělat co nejrychleji a zmizet. Je vidět, že si tato firma zakládá nejen na kvalitě jejich služeb, ale i na profesionálním a milém přístupu, protože mě nenapadá opravdu nic, co bychom zaměstnancům mohli vytknout. Odvedli vynikající práci a my je můžeme všem jedině doporučit. Navíc nabízí i řadu dalších služeb, což je dokazuje jejich profesionální zázemí a široké pole působnosti. S manželem víme, že když budeme cokoli z úklidových služeb potřebovat, na nikoho jiného se po této zkušenosti obracet nebudeme. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *