Strojové čištění koberců je tím nejlepším řešením pro skvrny na koberci.  Tepování Brno

1872 0
Koberce čištění

cena čištění kobercůVždycky, když přijde podzim, tak začnu být nemocná. A jak k tomu dojde, vždycky se zakufruju do obýváku k televizi a nedělám nic jiného, než že ležím a koukám na filmy. A u toho vždy popíjím lipový čaj, protože mi vždycky hodně pomáhá. A šla jsem si uvařit další várku, ale když jsem si ji nesla do obýváku, tak jsem zakopla o práj a čaj vylila na zem. Na bílý koberec podotýkám. Snažila jsem se to vyčistit, ale nešlo mi to. Tak až jsem se uzdravila, šla jsem do drogerie a nakoupila přípravky na čištění koberců, které se o to měly postarat. Ale nepostaraly. Nemůžu říct, že by to nemělo sice žádný efekt, ale skvrna byla na koberci pořád hodně viditelná. – Koberce čištění

Takže jsem si řekla, že se budu muset obrátit na úklidovou firmu. Ale protože jsme nechtěli, aby to byla zbytečná investice, tak jsem hledala někoho, kdo by měl opravdu dobré reference. A netrvalo to dlouho a objevili jsme firmu Koberce čištění. Byly na ni jen samé pozitivní ohlasy, a tak jsem se rozhodla, že si koberce od nich zkusím nechat vyčistit. A rovnou všechny když už do toho budu investovat. A mohu je všem doporučit. Dobrý dojem na mě udělali hned zezačátku, protože domluva s nimi proběhla velmi rychle a byli velmi ochotní. Jejich čištění koberců zahrnovalo strojové čištění kotoučovým strojem, které patří mezi nejúčinnější metody čištění koberců. Velkou výhodou oproti extrakční metodě je ta, že kotoučové čištění nezanechává na koberci skvrny.

A moje…

recenze čištění kobercůA moje koberce byly po jejich práci jako nové, po čaji nebyla ani památka a dezinfekce v koberci krásně provoněla celý byt. Jejich čištění je účinné právě díky tomu kotoučovému stroji, který chemii do koberce zapracovává tak dlouho, dokud není opravdu čistý. Tato metoda je sice časově a i fyzicky náročnější, ale také přináší opravdu vynikající výsledky, kterých ostatní metody čištění nemohou dosáhnout. Jediné, před čím je asi třeba varovat, je jejich cena. Strojová metoda čištění rozhodně nepatří k těm nejlevnějším. Ale na jejich obranu, ta cena je oprávněná.

Ta práce je fyzicky náročná, a mají opravdu ty nejlepší dostupné možné technologie a kvalitní čisticí chemii, takže po sečtení těchto faktorů člověk nemůže očekávat, že to bude za pusinku. Já těch peněz rozhodně nelituji, protože koberce vydržel čistý opravdu dlouho. Z jejich odvedené práce jsem nadšená a rozhodně se k této firmě budu vracet a vyzkouším i jejich další služby, protože když se podíváte na jejich webové stránky, zjistíte, že nabízí opravdu velký servis. A to se zárukou té nejvyšší kvality. Proto pokud potřebujete nějakou úklidovou službu, tak vám doporučuji právě tuto firmu.  A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *