Každý problém má řešení. Na nepříjemnosti v podobně graffiti je tu antigraffitový nátěr

2029 0
Graffiti Brno, odstraňování

V naší firmě Graffiti Brno, odstraňování, nabízíme několik služeb a nerealizujeme je pouze na území České republiky, ale i na AGO na všechny povrchySlovensku, v Rakousku a v Německu. Takže můžeme říci, že jsou s našimi službami spokojeni i v zahraničí, kde od služeb čekají vyšší standardy než tady u nás.

A jednou…

rady jak odstranit graffitiA jednou z našich služeb je i odstraňování graffiti, o němž bychom se zde chtěli více rozepsat. Pochopitelně si nikdo nepřeje mít majetek zhyzděný sprejerskými výtvory. A nejenom, že existuje způsob, jak se graffiti zbavit, ale i jak jim předcházet. A tím je antigraffitový nátěr AGO.  Je nanášen v několika vrstvách. Počet vrstev je závislý dle struktury ošetřovaného povrchu.

U hladkých ploch…tipy jak odstranit graffiti

U hladkých ploch se obvykle nanáší 3 vrstvy, ale u strukturovaných a pórovitých povrchů je nutné nanést 6 až 12 vrstev. Aplikovat jej lze na všechny druhy ploch včetně plastů. Jediné materiály, které nesnesou AGO, jsou sklo, leštěné kovy a průhledný polykarbonát. Nanášení antigraffiti nátěru je proces, při jak se bránit proti vandalůmkterém je zapotřebí mít venkovní klimatické podmínky nad + 10°C.

Je proto třeba…

Je proto třeba zdůraznit, že ani vlastní odstranění graffitového nástřiku nelze technologicky provést, pokud venkovní teplota klesne pod tuto hranici. Z dlouholeté zkušeností naší firmy zároveň vyplývá, že ovšem za těchto podmínek také nepřibývá graffitového vandalizmu. Je proto logické, že pokud panují tyto nepříznivé teplotní podmínky, opravdu nelze uskutečnit a odevzdat domluvené zakázky v uvedeném termínu. Společnost A SERVIS LIPKA nabízí nejlevnější cenu antigraffitové ochrany v České republice. cena odstranění graffiti

Ale pokud…

Ale pokud tento nátěr nemáte, i tak mnohdy lze graffiti odstranit. Bohužel ale ne vždy stoprocentně. V takovým případech postupujeme tak, že graffiti odstraníme do té míry, do které to je možné a poté zbylí stín graffiti zamalujeme barvou. Nikdy není řešením graffiti pouze zamalovat, protože sprejerská barva je příliš silná na to, aby graffiti zcela překryla. Hlavně barva vždy časem začne blednout, takže by graffiti do budoucna stejně začalo prosvítat.

jak odstranit graffitiJedinou možností,…

Jedinou možností, jak lze graffiti odstranit na sto procent, aniž by bylo třeba jej čistit a popřípadě i zamalovávat, je pořízení si antigraffitového nátěru. Jednou z našich posledních zakázek bylo odstraňování graffiti z menšího penzionu v oblasti Vysočiny. Zde můžete vidě, že graffiti nejsou problémem pouze města, a že opatřit si tento nátěr se skutečně vyplatí. Pro naše zaměstnance to však nebyl žádný problém, s graffiti si samozřejmě dokázali poradit a odstranili jej.  Byli s naší prací spokojení, což je vždy naší nejvyšší prioritou, a sice aby splnili požadavky našich klientů.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *