Je dobré uklízet vícekrát za rok pořádně. Čištění oken, fasády ve výšce Brno. Odstranění polepů

1819 0
Brno okna mytí

Nedávno jsme se rozhodli s celou rodinou uklidit dům. U nás doma se totiž moc neuklízí. Trochu se za to stydím. Ale co už, vím, že jiní nebudeme a že si čas strávený spolu umíme užít jinak – po svém. Nejraději jezdíme na výlety – hlavně o víkendech. Vždy si to spolu pořádně užijeme a zažíváme po cestě spoustu legrace a dobrodružství. Ten víkend jsme si však naplánovali uklidit dům. A já byla přesvědčená, že si ho bohatě užijeme i tak. Vždy to nějak jde, jako rodina držíme pospolu, tak proč by to mělo být jinak?! Každému jsem přidělila úkoly. Brno okna mytí

Mytí oken v Brně

Bylo chvíli před Vánoci…

Bylo chvíli před Vánoci a děti breptaly, proč to musíme dělat zrovna teď, že mají spoustu úkolů jiných, důležitějších do školy. To jsem chápala. Zároveň jsem si však vědoma, kolik času skutečně stráví nad učením a kolik koukáním do displeje nějakého elektrického zařízení. Mé děti nejsou výjimka a pořád koukají do svých chytrých mobilních telefonů, jako by bez nich nemohly ani krok udělat. Je to smutné. Každopádně jsem se jim to snažila podat tím způsobem, že to bude legrace a že trávit čas s rodinou je přece taky neméně důležitý než se učit (či koukat do mobilu ehm ehm, zakašlala jsem při tom na konci).

Děti se na mě škaredě podívaly, že tak to přece není. Ale já nejsem slepá. A tak jsme se konečně dostaly k tomu, že už začneme slavnostně uklízet. Každému jsem přidělila jednu místnost. Já jsem si řekla, že se tentokrát poperu s okny. Ne doslova, ale že je zkrátka zkusím vyčistit, aby se leskla. Konec konců je nikdo asi tři roky nemyl. A byla pěkně umaštěná. Děti mezitím čistily své pokoje, pracovnu, knihovnu a koupelnu. Připadala jsem si jak Willy Wonka, který pověřil své Umpalumpy, kteří pro něj tvrdě pracují a udělají vše, co mu na očích vidí. Brno okna mytí

Jak na špinavá okna               Jak si poradit s okny

Jenže jak byly mé děti vysoce úspěšné…

Jenže jak byly mé děti vysoce úspěšné, tak já vůbec. Dětem se podařilo krásně utřít prach, vše vyčistit, dokonce i vyleštily povrchy skříní a vitrín. Fakt jsem koukala, zda skutečně tohle udělaly mé děti, a to byly velice rychle hotové, ani ne za dvě hodiny. Já se mezitím prala s okny. Vystřídala všemožné druhy oken, ale nebylo to ono. Jako když tři roky nemyjete okna, tak asi nemůžete čekat, že budou hned zářit čistotou po prvním přejetí hadříku.

Jenže ony byly fakt hodně zapatlané a ošklivé. Nešlo mi to. Ale řekla jsem si, že když už jsou ty Vánoce, můžeme si na to někoho přeci pozvat. Přece jen v práci jsme oba s mužem dostali slíbenou odměnu, tak by to neměl být problém. Dala jsem se tedy do googlení a po chvíli jsem našla přesně to, co jsem hledala. Firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. Brno okna mytí. Ta přijela po pár dnech a okna nám naprosto skvostně vyčistila. Její pracovníci byli velice milí a musím říct, že pracovali rychle, ale přitom pečlivě. Tuto firmu mohu jedině doporučit!

Jak se postarat o oknaJak na okna ve výškách

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *