Podzimní  radovánky a čistá podlaha?  Strojové mytí Prostějov. Průmyslová impregnace, voskování linolea

1469 0
Podlahy čištění Prostějov

Je podzim a to přináší spoustu radostí, ale sem tam i nějakou tu starost. Sběr hub, dovádění v bahně a pouštění draků. Většina rodin chodí na podzim ráda do lesa. Někdy se jenom tak projít, jindy nasbírat nějaké ty houby. U nás v Česku je to spíš to druhé. Je to jasné, každý chce být venku a vychutnat si poslední paprsky slunce. A při takovém pobytu v přírodě je to ta správná volba. Teplota totiž půjde už jenom dolů. Proč to ale všechno říkáme?

Kousek přírody si přinesli domů

Nedávno se na nás obrátila maminka od rodiny, kde jsou dvě děti. Ty velice rády dovádí v lese za domem a vždycky si ho kus přinesou domů. Na botách. To ale zanechává stopy na podlaze. Nevzhledné stopy, kterých se většinou chtějí lidé zbavit. A od toho jsme tady my. Naše firma Podlahy čištění Prostějov  se dlouhodobě zabývá čištěním různých povrchů. Čistíme například čalounění nebo koberce a to pomocí metody čištění kotoučovým strojem. Naše firma však čistí nejen koberce, ale také všechny jiné druhy podlah. Od dlažby, linolea, marmolea, betonové podlahy, lité podlahy nebo kameninové podlahy až po plovoucí podlahu.

Kotoučový stroj si poradí i se zašlapanou špínou

Domluvili jsem si den a už jsme se rovnou mohli pustit do práce.  Naši zaměstnanci použili pro čistění kotoučový stroj, který podlahu důkladně a do hloubky vyčistil. Podlahu nejdříve vydrhli pomocí účinné, ale šetrné čistící chemie, která ji zbavila zašlapaných nečistot. Podlaha po vyčištění vypadala úplně jinak. Odstraněné byly nejen skvrny od bláta, ale také stará zašlapaná špína. A to i přesto, že naši klienti svou podlahu pravidelně myjí a kartáčují, takového výsledku, jakého může docílit kotoučový stroj, se nedá přiblížit. Paní se sice snažila bláto z podlahy dostat sama před naší návštěvou. Z větší části se jí to taky povedlo, protože bláto není žádný velký znečišťovatel. Ale takový šedý povlak na podlaze přece jenom zůstal. Na to pak musí nastoupit náš kotoučový stroj.

Naše firma má dlouholetou tradici

Poté, co stroj vykartáčoval podlahu za použití čistících přípravků, přišlo na řadu odstranění všech nečistot, vlhkosti a mastnoty. Rodinka houbařů a milovníků přírody byla s naší prací spokojená. Stejně jako mnoho dalších zákazníků, kteří se na nás opakovaně obracejí. Není se ani moc co divit, protože firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. patří k proškoleným špičkovým profesionálům. Působíme na trhu už přes dvacet let. A to nejenom u nás v České republice, ale taky na Slovensku, v Rakousku a v Německu. Všude tam máme vybudovanou stabilní klientelu, která se na nás vždycky ráda a opakovaně obrací.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *