Příčiny, čištění, dezinfekce plísní ze stěn a fasád. Protiplísňový nátěr LSG Praha.

1979 0
efektivně odstranit plísně

V naší firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízíme celou řadu úklidových služeb a v tomto článku bychom se chtěli věnovat našemu odstraňování plísní. Již dlouho řešíme, jak efektivně odstranit plísně. Výkyvy teplot jsou rozhodně jedním z nejčastějších důvodů, proč se může vytvářet plíseň. Příkladem může být jedna místnost, v níž udržujete chladnější vzduch než ve zbytku domu. Chodíte do ní málo. Avšak ve chvíli, kdy přece jen otevřete dveře, vletí do ní teplý vzduch. Ten obsahuje mnohem více par než studený.

Vyvarujte se velkých teplotních rozdílů mezi jednotlivými pokoji

V tomto případě se může na stěnách stropu vysrážet vodní pára do formy kondenzátu nebo-li vody a problém je na světě. Toto jsou přesně ty situace, kdy se plíseň uvnitř místností začne vytvářet. Proto je lepší pokoje neustále vytápět. Teplotní rozdíl by ideálně neměl být vyšší jak 4 stupně a ideální teplota je mezi 18 a 22 stupni. Ovšem tyto zásady nejsou moc platné, pokud se vám plíseň na zdi už objeví. Ale samozřejmě existuje způsob, jak se plísně zbavit, a ten nabízí naše firma A SERVIS LIPKA.

Buňky plísně kontakt s LSG nátěrem nepřežijí

Jedná se o revoluční protiplísňový  nátěr LSG, který se spolehlivě postará o to, aby plíseň ze zdi zmizela a již se nevrátila. Jeho antimikrobiální působení je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. To znamená, že i velmi krátký kontakt buněčné stěny organismu plísně s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky šanci přežít. Plíseň je tak odstraněna opravdu spolehlivě. Pro buňky vyšších organismů je stoprocentně bezpečný. Nemusíte se tedy bát, že by byl pro vás škodlivý, nebo pro vaše domácí mazlíčky.

Zeď první očistíme a pak naneseme LSG nátěr

Životnost tohoto nátěru se pohybuje dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let. Garantovaná záruka je 2 roky. A jsou s ním velice spokojeni například majitelé kosmetického salonu, kde potřebovali odstranit plíseň v jejich solné jeskyni. Plíseň jsme nejdříve očistili dezinfekčním prostředkem. Posléze jsme zeď mechanicky očistili, abychom měli jistotu, že jsme ji zbavili opravdu všech bakterií a nečistot. A poté jsme nanesli protiplísňový nátěr LSG. Díky tomu už nemusí problémy s plísněmi řešit, protože na LSG je stoprocentní spolehnutí. Naše služby realizujeme po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. A patří k nim nejenom odstraňování plísní, ale i umývání oken a výloh, čištění koberců a podlah a odstraňování graffiti.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *