Slavení jedině střídmě. Mytí fasád, výškové čištění oken Praha. Stržení, odstranění polepů z výloh

1672 0
Mytí oken Praha 1

nanoimpregnace okenNic se nemá přehánět a s alkoholem to platrí dvojnásob. O tom se i nedávno přesvědčil náš klient, když nám volal. Začal nám vyprávět, jak měl s kamarády rozlučku se svobodou. Do nedávna totiž ještě býval zcela dočista sám a vypadalo to, že snad zlstane bezdětný. Žádná žena ho nedokázala přimět, aby s ní zůstal. Nebo spíše žádná nestála za to, aby s ní pán zůstal. Všechny ženy, jež do té doby potkal byly pro něj něčím naprosto nepřijatelné. Buď byly užárlené a projížděly mu prý telefon s sms zprávami, zda si náhodou nepíše s nějakou jinou.

To pro pána byl jasný signál k tomu jít „o dům dál“. Ne že by se nechtěl uvazovat, ale proč by měl strávit čas s někým, kdo v něj nemá důvěru? To dává rozum. No každopádně před pár lety šel jednou večer do baru a od té doby se vše kompletně v jeho životě změnilo. Potkal tam ženu. Nečekaně. A ta byla naprosto neskutečná a velice se mu líbila. Dala mu své telefonní číslo, on se jí ozval a od té doby je, jak se říká „hotovo“. Zamilovali se do sebe a před pár týdny se rozhodli, že se chtějí vzít. No, a to je vlastně ten důvod, proč nás potřeboval, kamarádi mu uspořádali rozlučku se svobodou. A mimo jiné koupili i pistole s barevnými náboji, které během večera samozřejmě použili. A odnesla to okna.

Proto nás zavolal, zda bychom je mohli přijít vyčistit…

 

mytí oken ve výškáchProto nás zavolal, zda bychom je mohli přijít vyčistit, samozřejmě až se nám to bude hodit. Klient měl štěstí, že natrefil právě na nás, protože v mytí oken se opravdu vyznáme a nejen to, víme i jak je účinně umýt. Pro kvalitní umytí oken je vždycky důležité perfektně umýt celou plochu okna a také neopomenout jeho rámy a parapety. Naše technologie mytí oken spočívá v pečlivém umytí rozmývákem, následující důkladným setřením skleněné plochy za pomoci stěrky s kvalitní gumou. Po proschnutí umyté plochy pracovníci vyleští okno na sucho čistou bavlněnou plenou. Protože naše firma má opravdu spoustu zkušeností, provádíme čištění technologii tzv. triku suchého leštění.

Jednou z hlavních pilířů priorit naší firmy A SERVIS LIPKA je kvalita úklidových služeb, i proto nikdy naši pracovníci nepoužívají lešticí přípravky.  Jedná se sice o fyzicky náročnější postup, jelikož okna pracovníci leští pouze na sucho, ale tím je zaručeno, že okna zůstanou mnohem déle čistá. Naše firma má již za všechna léta praxe dobře prověřeno, že při použití lešticích přípravků, jsou po krátkém čase vidět na oknech nevzhledné šmouhy a tahy po leštění. Při mytí skleněných ploch proto nesmí zůstat na oknech ani žádné zbytky starého leštidla, v opačném případě by se mohlo stát, že i staré leštidlo po nějaké době vlivem povětrnostních podmínek vystoupí, a byly by tak viditelné nežádoucí stopy a mapy z leštění. Okna jsme předali v co nejlepším stavu, jaký jsme jim dokázali dát. Pán byl spokojený a říkal, že nás doporučí a že s prací naši firmy Mytí oken Praha 1 je spokojen.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *