Ako na odstraňovanie grafitov, fixiek, farieb, sprejov a plesně. Odsránenie plesní Michalovce

1606 0
Čierna pleseň v kúpeľni

Existuje rad firiem, ktoré ponúkajú odstraňovanie grafitov. Nie všetky ale poskytujú komplexné služby a zaistia i drobné opravy fasády, čistenie fasády, nátery, penetráciu a iné. Naviac je aj veľmi dôležité, o aký povrch konkrétne ide, či o betón, kameň, plech, drevo a podobne a veľa firiem často ponúka len určitú škálu toho, z akých povrchov sú schopné grafity odstrániť.

Skúsenosť

Aspoň taká bola naša skúsenosť, keď sme potrebovali odstrániť čmáranicu zo steny nášho rodinného domu. Pátrali sme preto na internete a podľa recenzií našli upratovaciu firmu A SERVIS LIPKA s. r. o., Čierna pleseň v kúpeľni, ktorá sa zaoberá aj práve odstraňovaním grafitov a ponúkala aj komplexné služby. Popísali sme jej zamestnancom náš problém a navrhli nám najvhodnejšie riešenie a technologický postup pri samotnom odstraňovaní.

Najprv grafity odstránili a potom naniesli angtigrafitovú ochranu, skrátene AGO. Ide o nanotechnológiu, ktorá zabráni vsiaknutiu spreja do podkladu a následné odstránenie grafitov je ľahšie a darí sa bez pozostatkov obrysov a tieňov.

Odporúčanie

V prípade, že Vaša fasáda nebola ošetrená antigrafitovou ochranou, je postup zložitejší a finančne náročnejší. Preto všetkým túto ochranu odporúčam, pretože sa jej investícia rozhodne oplatí. Celkovo môžem firmu A SERVIS jedine všetkým odporučiť, pretože ak sa na nich obrátite, máte záruku, že všetko prenechávate skutočným odborníkom, ktorí vedia, čo robia. Navyše ich služby sú aj za prijateľnú cenu, pretože u všetkého máte záruku tej najväčšej kvality, do ktorej sa rozhodne oplatí investovať.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *