Jarní úklid, koberec opět jako nový. Tepování sedaček, strojové čištění koberců Praha 2

1714 0
Koberce čištění Praha 2

Hloubkové strojové čištění koberců provádíme nejúčinnější metodou, která v současné době existuje. Protože se neustále snažíme jít s dobou a hledat stále účinnější metody čištění. Abychom tak při práci mohli dosahovat těch nejlepších výsledků, které klient samozřejmě oprávněně očekává a měl by i očekávat. A jakékoli služby a u kohokoli, když si za službu platí.

Jenže ne každá firma…

šetrné čistící prostředky na koberecJenže ne každá firma jim takové výsledky může zajistit. My ve firmě Koberce čištění Praha 2, koberce čistíme kotoučovým strojem s mechanickým rotačním čištěním kartáčem s kvalitním přítlakem a následným tlakovým sáním koberce. Je to metoda, která se výrazně liší, od doposud nejpoužívanější extrakční metody čištění. Která však nemůže kvůli svému postupu zajistit skutečně hloubkové čištění koberců. Jedná se o pouhé namočení koberce vodou s čistící chemií a následné odsátí.

Vše ke všemu probíhá…

Vše ke všemu probíhá v jedné fázi – z přední části stříkáte z hubice extraktoru roztok a ze zadní části je rovnou vysáváte. Jde tedy o pouze povrchové, který koberec nevyčistí do hloubky a ani jej nijak nedezinfikuje. Dalším jeho negativem je, že u této metody čištění extraktorem se pravidelně vyskytuje problém. U více znečištěných koberců po čištění extraktorem a po vyschnutí koberce se objevují mapy a skvrny, který majitel na koberci samozřejmě nechce. Koberec není jednotný a to není určitě výsledek, jaký si zákazník přál.jak vyčistit koberec

Bohužel se klienti napoprvé…

Bohužel se klienti napoprvé nechají zmást a zlákat levnější cenou, ale potom toho litují. Je logické, že je tato metoda levnější než strojová metoda, protože strojová metoda skutečně funguje. Je jednak fyzicky náročnější a námi je realizována pomocí nejpokročilejších úklidových technologií, takže tomu odpovídá cena. Žádná jiná metoda jak odstranit roztoče v kobercinedokáže koberec prakticky zrenovovat. Vyšlapané uličky, slehnutý vlas, nečistota v podsadě koberce, sjednocení plochy koberce s tím si extraktor bohužel neporadí. A jiné metody – například suché čištění koberců už vůbec ne. Pomocí strojového čištění můžete vyčistit opravdu prakticky cokoli.

Našim posledním zákazníkům…

Našim posledním zákazníkům jsme z koberce odstraňovali skvrny od soli, která na koberci zůstala potom, co sečím čistit koberec po domácích mazlíčcích jim na něj vylila vincentka a oni skvrnu nechali pouze uschnout. Nejdříve se to snažili vyčistit sami, ale mapa na tmavém koberci byla stále viditelná. A to ani poté, když si na to nakoupili čisticí přípravky z drogerie, které se o to měly postarat. Proto se obrátili na nás. Koberec se nám bez problému podařilo vyčistit a my byli rádi, že jsme jim mohli pomoci s jejich problémem. Naše služby nabízíme po celém území České republiky, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *